Анатолій Коньков зустрівся з Йозефом Блаттером

Анатолій Коньков зустрівся з Йозефом Блаттером


Президент Федерації футболу України Анатолій Коньков з робочим візитом відвідав Цюріх, де у штаб-квартирі ФІФА зустрівся з президентом Міжнародної федерації футболу Йозефом Блаттером.

В ході розмови очільник Міжнародної федерації ще раз наголосив на необхідності зберігати цілісніть існуючої системи світового футболу. Йозеф Блаттер схвалив ініціативи президента української федерації щодо розвитку дитячо-юнацького та масового футболу.

Також Анатолій Коньков провів зустрічі з керівниками ряду структурних підрозділів ФІФА, в тому числі з керівником відділу Контролю та стратегічного планування Ремо Хоспентхалем та головою юридичного управління Марко Віллігером, обговоривши подальше співробітництво між українською та міжнародною федераціями.

Оцените этот материал:
Источник:
ФФУ
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
Дід ОПАнас (Киів)
Анатолій Коньков зустрівся з Йозефом Блаттером-Йозеф Блаттер оказался слабаком и вырубися ще напершій пляхе
Ответить
1
0
Вернуться к новостям
Комментарии 12
Дід ОПАнас (Киів)
Анатолій Коньков зустрівся з Йозефом Блаттером-Йозеф Блаттер оказался слабаком и вырубися ще напершій пляхе
Ответить
1
0
Инспектор (Донецк)
Выполняет политзаказ из Кремля. 100%
Ответить
4
1
vis-M (Харьков)
Найближчим часом 11na11.com обробить усі фото та головне відеоматеріали, що вони в нашому розпорядженні, і ми викладемо їх на сайт. Ситуація, оскільки, справді безпрецедентна! Ну ждем. И срочно!!! Иначе - художественная литература)))))
Ответить
8
0
Парус2 (Днепропетровск)
Сенсаційна інформація з’явилася у нас відразу після прильоту збірної України з Молдови, де команди зіграли внічию 0:0. У літак разом із командою Федерація футболу взяла численну групу представників ЗМІ. І на очах журналістів розігралася низка сцен за участі нового і незнайомого їм їще близько президента Федерації футболу України пана Конькова. Ось що пише один із журналістів веб-видання: «Після гри Анатолій Коньков опинився у мікст-зоні – робочому місці журналістів, де ми берем післяматчеві інтерв’ю у гравців. Анатолій Дмитрович одразу привернув нашу уваг , але лише одиниці, через необхідність вдихати відчутні алкогольні пари президента ФФУ, відважилися взяти у нього коментар по грі. До того ж вигляд мав очільник нашої федерації не дуже – чи був засмучений через результат збірної України, чи жалкував, що візит до гостинної «застільної» Молдови вже наблизився до кінця.» Такий демарш Анатолія Конькова змусив редакцію сайту 11na11.com провести певне розслідування-опитування серед тих журналістів, що прилетіли з Молдови. І представник паперового видання, який повертався в Київ з усіма, розказав: «Вже по прибутті до Києва, який знаходиться від Кишинева лише у годині льоту, наш новий президент «розквітнув»: дивився веселим, життєрадісним оком, жартував у компанії оточуючих. А перегар значно підсилився. Я бачив, як Анатолій Дмитрович піднімав собі настрій за шторкою бізнес-класу чартеру, де знамо як щедро наливають.» Оператор телебачення, котрий був частиною делегації збірної, поділився враженнями уже в кінці поїздки. «Це незабутньо. Такого я в житті іще не бачив. Президент Федерації футболу у солідному костюмі і з пакетиком ледве виходив з літака, йому навіть кинулися було допомогти дійти спеціального транспорту, і це бачили всі, хто був поруч. Я не кажу уже про запахи, якими наповнився аеропорт, та головне, що Анатолій Коньков ледь тримався на ногах! Такого президента федерації мені ніколи не доводилося бачити в житті, і таких кадрів раніше не доводилося ще знімати!» Найближчим часом 11na11.com обробить усі фото та головне відеоматеріали, що вони в нашому розпорядженні, і ми викладемо їх на сайт. Ситуація, оскільки, справді безпрецедентна! ================= и как этот человек вообще ещё является чиновником? в нормальной стране он был-бы уже историей
Ответить
6
2
vituynia (Черкассы)
- Дмитрич,а ты знаеш, шо тот мужик с которым ты только что разговаривал,то сам Блаттер? - Та ты шо??!!!
Ответить
1
3
Завальный Артём (Винница)
Ну и пусть будет Чемпионат СНГ ! Главное что бы в еврокубках количество команд было такое-же. Я вот считаю что если будет конкуренция в своем Чемпионате, то и в ЛЧ можна на что-то расчитывать. Хотя хз хз , а что тогда делать таким клубам как Говерла и т.д... ????? Здесь много за и еще больше против. Но миллиард заманчив )))))
Ответить
2
15
микола сидорук (біла церква)
А завтра так , як Янек-поїде з візитом в Москву,свої же мізків нема треба чужих позичити.
Ответить
3
3
Юрган (Киев)
завтра Конь скажет шо чемпионату СНГ быть!
Ответить
2
7
djmman (Днепропетровск)
Москва слезам не верит)))
Ответить
4
6
ivailav (Москва)
вже, вже
Ответить
4
17
ФК Поділля (Sekesfehervar)
вже продав Україну чи ще ні?
Ответить
17
5
Constructor (Севастополь)
Украинцы давно продали Украину олигархам за 5млн.жизней.
Ответить
3
7

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус