"Арені Львів" можуть вимкнути воду

"Арені Львів" можуть вимкнути воду


Львівському стадіону "Арена Львів" можуть відімкнути водопостачання. Про це повідомили журналісти програми "Огляд дня" телеканалу ZIK.

Одна із головних споруд Євро-2012 року опинилась у переліку найбільших боржників "Львівводоканалу". 110 тисяч гривень - це сума рахунку, який виставив міський водоканал за чотири місяці надання послуг водопостачання та водовідведення.

Раніше у ЗМІ з'явилася інформація, що "Арена Львів" може залишитися без світла через борги перед "Львіволенерго". Також повідомлялося, що стадіон взагалі можуть розібрати на будівельні матеріали.

Оцените этот материал:
Источник:
ЗІК
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
Скайрим (Харьков)
Так и не понял при чем тут Карпаты? Стадион строила нынешняя власть, с какой целью понятно. Тем более стад находится за городом, попробуй туда доберись.
Ответить
2
0
Вернуться к новостям
Комментарии 69
Скайрим (Харьков)
Так и не понял при чем тут Карпаты? Стадион строила нынешняя власть, с какой целью понятно. Тем более стад находится за городом, попробуй туда доберись.
Ответить
2
0
Smooth da Hustler (Львів)
[quote datetime="29.03.2013 07:30" author="Kela (Одесса)"] [quote datetime="29.03.2013 01:59" author="killer76 (Симферополь)"] А по поводу аэропортов, давайте поймем, что из ВСЕХ объектов Евро, только Ваш стадио никому не нужен... о чем и разговор собственно... а все остальное работает))) благо халявных полудурков минимум... [/quote] Вы плохо владеете информацией, кроме Львов-Арены, так же и новенький Львовский аэропорт загружен всего лишь на 8%. Хотя Азаров утверждает, что в ближайшем будущем загрузка аэропорта должна вырасти, в чём лично я очень сильно сомневаюсь. Самое печальное, что место расположения стадиона выбирал мэр Львова и его команда, о чём они тогда думали не совсем понятно, можно же было с руководством клуба обсудить данный вопрос. Львовянам стоит задуматься на следующих мэрских выборах, нужен ли им такой голова? А так конечно, государственные деньги потрачены в пустую... [/quote] 100 процент Никто с клубом, а тем более с Львовянами ничего не обсуждали. Я не понимаю какие притензии к Карпатам ? Играют себе на "Украине", предлогали делать реконструкцию - добро не дали ( шановний пан Садовий).
Ответить
1
0
Smooth da Hustler (Львів)
[quote datetime="29.03.2013 08:58" author="Pavel-M (Макеевка)"] Какой нахрен секрет. У вас секрет один, свалить в Европу и стирать подштанники немишным толстосумам. [/quote] Я тебя чем то обидел ?
Ответить
1
0
Smooth da Hustler (Львів)
[quote datetime="29.03.2013 01:43" author="killer76 (Симферополь)"] Такие секреты можно и не раскрывать))) Вкурсе все) А я имел ввиду, что ВСЕ налогоплельщики платили, в том числе и я....И больше не собираюсь, уж простите... ну не можете Вы самостоятелно содержать подобный стадио, нафига пузырями покрываться и доказывать обратное??))) А вот в Крыму бы холелся, и лелеялся... Правда жизни, и не более. [/quote] А в чем вина Львовян ? Нужно было строить в Крыму. Хотя недавно у Таврии были фин.проблемы, и не известно играла бы там Таврия.
Ответить
1
0
alexsk (Одесса)
Пусть Карпаты на ней играют - им там самое место :)
Ответить
2
1
alexsk (Одесса)
Бетон-Арена :)
Ответить
3
1
churmich (Одесса)
[quote datetime="29.03.2013 01:30" author="Toni (Львiв)"] На то уйо..взагалі страшно дивитись.Зовні більше схоже на тюрму ніж на стадіон. [/quote] А РАНЬШЕ ЛЬВОВЯНЕ СРАВНИВАЛИ СВОЙ СТАДИОН С ОДЕССКИМ, ПИСАЛИ, ЧТО ОН ЛУЧШЕ ОДЕССКОГО, КРУЧЕ, А СЕЙЧАС : ТЮРЬМА, БЕТОН-АРЕНА. ТАК КОГДА ВЫ ПРАВДУ ГОВОРИЛИ?
Ответить
4
2
z111965 (Kharkiv) (Харків)
Усе, що не приносить радість, викликатиме неприємні почуття. А запусти на стадіон Карпати, та щоб команда грала класно і вигравала за будь-якої погоди та в будь-якого суперника за повних трибун? А ще пофарбувати споруду у сонячні кольори? Тоді не скиглити - вірші складати будуть ))))))))))
Ответить
1
2
Папа Крымский (Симферополь-Донецк)
Та и хрен с ним, пусть хоть разбирают... Только за средства местного бюджета.
Ответить
2
2
Шахтер77 (Донецк)
Один стадион разберут ,второй сам развалится мдаааа...
Ответить
1
3
Kela (Одесса)
это уже слишком
Ответить
1
1
vitalycos (Lviv)
Люди які не в курсі всіх справ, думають, що вони праві... По-перше, Карпатам добре живеться на Україні за менші гроші, а ті які б йшли на оренду Арени, клуб витратив на будівництво натуральних полів для дітей. Щоб не було цих заборгованостей і стадіон використовувався, держава має сама бути заінтерисована, щоб Карпати там грали. По-друге, якого у Львові стадіон побудували в дебрах???? всі такі розумні тут зібрались, вболівальники вибачте насрали на такий стадіон без нормального до нього добирання. Коли Карпати там грали весною, мало того, що їхати в рази довше ніж на Україну, так йти пішки по болотах 20-30 хв і то до матчу, а після, коли 10 000 біжать на маршутки???? Карпати роблять все правильно, займають вичікувальну позицію. Тут не Карпати мають проситись за кучу бабок, а власники стадіону за нормальні
Ответить
7
1
Halychanyn (Львів)
[quote datetime="29.03.2013 09:37" author="atomek (Львов)"] Стадиону отдали Львову, а за Львов кто отвечает? И хватит тут писать, тебя тут воспринимают только как клоуна [/quote] Це коли віддали Бетон-арєну Львову?? посилання в студію або руду перуку на голову!!!
Ответить
8
0
Serega_KR (Одесса)
Чё Ярославский не может взять под своё крыло Карпаты?стартовая площадка в разы лучше чем когда начинал с Металлистом....вложить денег переманить Маркевича и у нас пятая команда в стране...а там глядишь и Мой любимый клуб чтоб он всрался Черноморец подтянется....так что всё клёво будет....Ярославский не тупи Карпаты скорей купи.во как слоган ёпта
Ответить
3
4
M&M (Lviv)
[quote datetime="29.03.2013 02:14" author="S.K. (Харьков)"] Не понимаю зачем самодурам построили стадион, если он им не нужен? Лучше бы провели ЕВРО в Днепре или Одессе. [/quote] ....прикольно чути голоси з Харкова, про те, що Євро в Дніпропетровську мав бути, а в сам не в курсі хто Дніпропетровську дорожку перебіг??..совість мучає? спати не можете по ночам?
Ответить
8
4
S.K. (Харьков)
А чего ты решил, что именно Харьков дорожку "перебiг"? Я вот например считаю, что Львов чисто из-за политики вперёд просунули, хотя вы того и близко не заслуживаете. Я думаю, организаторы и власть уже трижды пожалели. Построили за гос.деньги отличный стадион, новый аэропорт - и всё равно плохие. Послать бы вас куда подальше, с такими ебл..нами живём в одном государстве...
Ответить
0
1
DK_1985 (Київ)
от мені цікаво звідки взявся борг в 110 тис. грн. за воду зимою???в інші пори року газон поливають, а зимою куди стільки води пішло?більше схоже на якусь інформаційну війну...
Ответить
5
3
kolia26 (ЛЬВІВ)
[quote datetime="29.03.2013 08:58" author="Pavel-M (Макеевка)"] Какой нахрен секрет. У вас секрет один, свалить в Европу и стирать подштанники немишным толстосумам. [/quote] Про "свалить" уж точно не мешканцю донбаса розказувати.
Ответить
14
2
Pavel-M (Макеевка)
Я б тебе расказал всё, но боюсь модераторы не правильно поймут.
Ответить
2
8
kolia26 (ЛЬВІВ)
А ти не бойся,розкажи.Розкажи,скільки ваших свалило в РФ і Київ.Скільки ваших дівчаток стоять по окружних Москви,Києва?Розкажи про пусті села на Донбасі.Розкажи про свою рідну Макіївку,яка скоро мусором накриється.Ви ж тільки про западенців можете кричати на кожному кроці,все про нас знаєте.А про себе молчьок?
 
14
3
roma7777 (Львів)
Найцікавіше те, що хочуть на "Львів-Арені" грати всі крім самих львів\'ян і Карпат. Шановні мешканці Криму і східних областей : яка Вам різниця ,де грають Карпати? Більшість з Вас навіть не знають всіх подробиць навколо стадіону, а розпинаються ніби з Колесніковим в долі. Нетреба сунути свій хобот в чуже корито!!!
Ответить
12
4
kandagar80 (артемовск)
хороший полигон для пейнтбола бола получится.
Ответить
5
3
Kela (Одесса)
[quote datetime="29.03.2013 01:59" author="killer76 (Симферополь)"] А по поводу аэропортов, давайте поймем, что из ВСЕХ объектов Евро, только Ваш стадио никому не нужен... о чем и разговор собственно... а все остальное работает))) благо халявных полудурков минимум... [/quote] Вы плохо владеете информацией, кроме Львов-Арены, так же и новенький Львовский аэропорт загружен всего лишь на 8%. Хотя Азаров утверждает, что в ближайшем будущем загрузка аэропорта должна вырасти, в чём лично я очень сильно сомневаюсь. Самое печальное, что место расположения стадиона выбирал мэр Львова и его команда, о чём они тогда думали не совсем понятно, можно же было с руководством клуба обсудить данный вопрос. Львовянам стоит задуматься на следующих мэрских выборах, нужен ли им такой голова? А так конечно, государственные деньги потрачены в пустую...
Ответить
7
6
Андрюха-71 (Львів)
про "мера" на 1000% +
Ответить
6
0
gayduk7 (львів)
плюсую, єдиний адекватний комент. Шановні платники податків, особливо із Донбасу! Хто скаже, скільки державі і Вам, платникам податків, обійшовся аеропорт в Донецьку? І яка завантаженість аеропорту? Найбільше у бік Львова харкають одні і тіж особи. Для них надам секретну інформацію. Яка історія стадіону у Харкові? Його будували з нуля, чи реконструювали? Відповідаю - реконструювали, при чому як за гроші інвестора, так і міста. Метал платить за аренду? Стадіон в Одесі будувався на місці чого? Правильно, реконструкція муніципального стадіону. Після реконструкції у чиїй він власності? Дальше муніципальний? Те саме, що й в Одесі хотів зробити Дим. Відповідь посадовців - бублика поїж. Питання до вас - в чому ми, Львів"яни, завинили? Якого милого деякі дописувачі про податки заговорили? До Борьки із претензіями, а не до нас. Тепер про аеропорт у Львові. Знаєте, чому завантаженість мінімальна? Тому що по перше, ціни на аренду офісних приміщень для операторів "золоті", вони сидять на старому аеровокзалі. По друге, дехто, явно не зі Львова, не пускає на ринок бюджетні авіалінії. По третє, ходять слухи, що аеропорт штучно роблять нерентабельним, щоб успішні стоматологи в недалекій перспективі взялися на правах арендатора управляти ним. Так що шановні доброзичливо настроєні громадани - подивіться в першу чергу на своїх обранців і нема чого тут повітря трясти
Ответить
10
3
Н-Махно (Мариуполь )
[quote datetime="29.03.2013 02:00" author="alexsk (Одесса)"] [quote datetime="29.03.2013 01:55" author="killer76 (Симферополь)"] первая ваша фраза убила наповал))) я аж трижды покурить сходил)) Вы уж не стесняйтесь. продолжайте, чего уж... Без Львова солнце бы не всходило, без Львова страны бы не было и т.д. и т.п. ))) [/quote] А был тихий, спокойный, приятный город. Кто б знал.. [/quote] в тихом омуте сам знаешь-бесы есть
Ответить
4
5
дай миллион (Первая Столица)
зачем было столько государственных денег туда в этот Львов вкладывать всё в пустую, аэропорт построили пустой стоит, стадион построили тоже самое , для всех теперь наука должна быть ТАМ за государственные деньги КАТЕГОРИЧЕСКИ НИЧЕГО ДЕЛАТЬ НЕЛЬЗЯ. Если бы допустим аэропорт построили например в Одессе а стадион красавец в Луганске там бы люди были счастливы и СТОЯ АПЛОДИРОВАЛИ БЫ и сказали бы огромное спасибо
Ответить
7
11
Андрюха-71 (Львів)
аа от якраз і "луганська" фірмочка той стадіон проектувала. і до твого відома 37 мільйонів за цей "проект", як з куста.... )))) А от навіщо було цей стадіон будувати, це питання, і це питання потрібно задати не львів\'янам, а "меру", який "успішно" протащив це питання на державному рівні,замість реконструкції "України".,на яку був розроблений і проект і люди були готові вкладати гроші.
Ответить
10
3
dimzon (луганск)
За стадион Авангард я согласен древний как яйцо мамонта,но продвижение хоть какие не какие но есть, газон постилили один из лучших в Украине,будем надеятся дело и до реконструкции самого стадиона дайдёт.А с многомиллионными затратами один из лучших 3й наверное в Украине отключить свет,воду разобрать,спалить.Вот это шах в вперёд.
Ответить
6
6
S.K. (Харьков)
Не понимаю зачем самодурам построили стадион, если он им не нужен? Лучше бы провели ЕВРО в Днепре или Одессе.
Ответить
12
8
killer76 (Симферополь)
Про самодуров, кравчик просто))))
Ответить
7
8
alexsk (Одесса)
[quote datetime="29.03.2013 01:55" author="killer76 (Симферополь)"] первая ваша фраза убила наповал))) я аж трижды покурить сходил)) Вы уж не стесняйтесь. продолжайте, чего уж... Без Львова солнце бы не всходило, без Львова страны бы не было и т.д. и т.п. ))) [/quote] А был тихий, спокойный, приятный город. Кто б знал..
Ответить
4
6
Toni (Львiв)
Був,є і буде як би не старались всі дабражелатєлі.Спакойной ночі,малиши!
Ответить
7
13
killer76 (Симферополь)
И тебе не хворать, дедушка))
 
7
5
alexsk (Одесса)
[quote datetime="29.03.2013 01:55" author="Toni (Львiв)"] Тоді зажену вас під плінтус;Євро дали Україні на фоні декратичних змін,на хвилі помаранчевої революції. [/quote] Ой, хватит, нельзя так на ночь смешить :)
Ответить
9
7
Toni (Львiв)
декратичних=демократичних
Ответить
2
11
alexsk (Одесса)
[quote datetime="29.03.2013 01:43" author="Toni (Львiв)"] Без Львова не було б ЄВРО в Україні [/quote] Простите, мне срочно надо под стол :)
Ответить
11
10
Toni (Львiв)
Тоді зажену вас під плінтус;Євро дали Україні на фоні декратичних змін,на хвилі помаранчевої революції.
Ответить
9
11
alexsk (Одесса)
[quote datetime="29.03.2013 01:43" author="killer76 (Симферополь)"] А вот в Крыму бы холелся, и лелеялся... [/quote] Надо выяснить что дешевле - отлевитировать его в Крым или разобрать нафиг. На том и порешат :)
Ответить
7
4
Smooth da Hustler (Львів)
[quote datetime="29.03.2013 01:22" author="killer76 (Симферополь)"] Эй, львовянин, уж прости что вмешиваюсь.. а скажи мне, почему лишний стадио именно Вам? а скажи мне, почему я за него заплатил? а скажи мне, почему я должен доплачивать, чтобы Ваша МегаКоманда на нем играла? и наконец почему именно Вам, я всегда должен? [/quote] Раскрою секрет, в Донецке местная власть и ФФД сотрудничает с фк Шахтер, в остальных принимавших городах тоже. А во Львове нет. Почему ты платил, вопрос не по адресу. Где, как его строить и что потом у нас не спрашивали.
Ответить
8
8
killer76 (Симферополь)
Такие секреты можно и не раскрывать))) Вкурсе все) А я имел ввиду, что ВСЕ налогоплельщики платили, в том числе и я....И больше не собираюсь, уж простите... ну не можете Вы самостоятелно содержать подобный стадио, нафига пузырями покрываться и доказывать обратное??))) А вот в Крыму бы холелся, и лелеялся... Правда жизни, и не более.
Ответить
10
9
Pavel-M (Макеевка)
Какой нахрен секрет. У вас секрет один, свалить в Европу и стирать подштанники немишным толстосумам.
Ответить
3
13
z111965 (Kharkiv) (Харків)
Спеціально місяць тому зареєструвався, щоб гидоту людям з самого ранку писати? ;-) По темі наведу факти. Хто управляє спорудою Арена Львів? - Державна Агенція. Хто відповідає за фінансовий результат? - Державна Агенція. Хто божився, що позитивний фінансовий результат буде неодмінно, і Агенція його забезпечить? - Тодішній віце-прем\'єр Колесніков. Де зараз Колесніков? - У Верховній Раді, народний депутат. Він знову при владі, державний службовець 1-го рангу, як і будь-який нардеп або міністр. За базар треба відповідати! )) Далі. Яка ціна оренди? - 20 млн. на рік. А хто озвучив? - У Карпатах озвучили (тиждень тому було на цьому сайті). А на яких підставах, розрахунках? - А Ярославський казав, що Металіст йому коштує 20-22 млн. на рік. От і взяли по-меншому (це гумор, але озвучена вартість дивним чином збігається, хоча в Агенції казали про суттєві знижки, не називаючи суми) )) Так Металіст має на 5,5 тис. місць більше, а також легкоатлетичну складову, найсучасніший у світі газон з 3% синтетичним покриттям та шаленою технічною складовою під газоном, "павука"; біля Металіста розташована футбольна Академія з півтора десятком полів, сам стадіон має більше інфраструктурне наповнення, біля Металіста багато парковок та об\'єктів...! - Та пішли ви! (за Азаровим) Хто повідомив про борги за електрику та можливе відключення? - Канал ZIK. Хто повідомив про борги за водопостачання та можливе відключення? - Канал ZIK. Хто власник Карпат, каналу ZIK? - Димінський. Думайте, люди, думайте! Попри різні існуючі проблеми, "шари" не буде! )))))
 
4
3
Saveliy (Киев)
Проект частин резиденції «Межигір’я» і стадіону «Арена Львів» замовляли одній і тій самій фірмі, яку податківці підозрювали у фіктивності. Про це йдеться у публікації «Української правди». В реєстрі судових рішень можна знайти низку ухвал, у яких йде мова про те, що проекти «Межигір’я» та «Арени Львів» підрядники цих будівництв замовляли у луганської компанії «Лугпромстройсантехмонтаж». «За даними того ж реєстру судових рішень, станом на 25 березня фірма «Лугпромстройсантехмонтаж» фігурувала у 443 ухвалах, винесених судами різних регіонів України. Сотні постанов стосувалися справ щодо ухилення від сплати податків», – йдеться у матеріалі. Зокрема, в цих документах зазначалося, що стосовно директора ТОВ «Лугпромстройсантехмонтаж» було порушено кримінальну справу за фактом ухилення від сплати податку на прибуток в особливо великих розмірах. «Крім того, встановлено відсутність необхідних умов для здійснення господарської діяльності в частині купівлі-продажу, реалізації, зберігання та відвантаження товарно-матеріальних цінностей, в силу відсутності персоналу, приміщень та матеріальних ресурсів, що в подальшому унеможливлює виконання умов будь-яких договорів», – зазначалося в одному з судових рішень. Також у документах йшлося про висновки податкової щодо проведення ТОВ «Лугпромстройсантехмонтаж» «транзитних потоків грошових коштів з метою штучного формування валових витрат та податкового кредиту». Крім того, в кінці 2010 – на початку 2011 років ця луганська компанія виграла низку «будівельних» тендерів структур «Укртрансгазу», отримавши замовлення на 18 мільйонів гривень. Як наголошується у публікації, таким чином через одну й ту саму фірму, яка багато разів згадувалася у якості банального «транзитера» конвертаційного центру, «проганяли гроші при будівництві «Межигір’я», львівського стадіону і вона ще й вигравала тендери «Укртрансгазу».
Ответить
9
6
Smooth da Hustler (Львів)
Слабо, надо было что-то по интересней придумать.
Ответить
4
7
dimzon (луганск)
Говорим о том, что стремимся что б у нас в примьер лиги были идиальные футбольные поля,что б фудболисты могли показывать качественный красивый футбол и стадионы если не новые у лубов строились так реконструкцию старых,а тут готовое уничтожить в таком случае не рост а падение ожидается нашей УПЛ и не когда нам не дорости до ведущих лиг!
Ответить
5
3
Парус2 (Днепропетровск)
в принципе разобрать стадион и точка, и ничего криминального в этом нет, по моему в Австрии так и сделали, но фокус весь в том что аналогичный стадион в Австрии стоил где-то в три раза меньше, там строили люди для людей, а у нас твари для отмывания денег(под словом строили имеются ввиду организаторы)
Ответить
13
6
Karnada (Первомайск)
В австрии разобрали только временую трибуну на одном стадионе "Тиволи Ной" и он вмещает сейчас как и до Евро 17400 зрителей. Но полностью никто не разбирал стадион. В этом смысле можно было построить на Украине второй ярус.
Ответить
1
0
Шахтер77 (Донецк)
Главное три матча евро в"самом украинском"городе Украины провели ,валите тот стадион всё равно им не нужен ,а сборную по телевизору посмотрят всё равно донецкие виноваты что строили- виноваты что разберут...............
Ответить
16
15
Toni (Львiв)
Ей данєцкій я бачу ти дуже вумний.Скажи кого з ваших мені спитати,чому під накриттям на голови падає вода?Чому не зійшовся по периметру 0.5 метра?
Ответить
7
13
killer76 (Симферополь)
Эй, львовянин, уж прости что вмешиваюсь.. а скажи мне, почему лишний стадио именно Вам? а скажи мне, почему я за него заплатил? а скажи мне, почему я должен доплачивать, чтобы Ваша МегаКоманда на нем играла? и наконец почему именно Вам, я всегда должен?
 
14
12
Шахтер77 (Донецк)
уже можешь не пытать, будет и воды и снега с ветром на ...чуть стадион не сказал ,там где вы позоритесь обычно вдоволь не по 0.5 а по 5000....любите халяву -сидите в стойле и пытайте да сбу махайте больше не увидите...
 
9
8
killer76 (Симферополь)
Вооот, я и говорил на другой ветке... Не тому городу идиоты от власти подарок делали((( У нас в футбик можно практически круглогодично гонять, что Сборная СССР в свое время и делала...А теперь, оплатите, разберите, денег дайте... тьфу... позорище..
Ответить
12
13
atomek (Львов)
ппц аж со слезами хочется просить облраду чтобы отдали стадион карпатам
Ответить
7
2
Toni (Львiв)
Ти ше до Папи римського сходи поплач.Він має таке саме відношення до стадіону як і облрада.А щоб був результат то вали на схід до Борі данєцкого на поклон.
Ответить
8
9
atomek (Львов)
Стадиону отдали Львову, а за Львов кто отвечает? И хватит тут писать, тебя тут воспринимают только как клоуна
 
1
9
Toni (Львiв)
Борька башляй,тваі саколікі труби тушили.
Ответить
8
6
serdegol (Одесса)
Зачем строили, на 3 матча? Хорошая инвестиция ничего не скажешь(((
Ответить
13
3
Романыч (Мариуполь)
Далі будє http://www.youtube.com/watch?v=3S9GBi9PCfg
Ответить
3
4
krotyara (Донецк)
Да разберите уже это недоразумение на кирпичи. Ни Карпатам, ни гос-ву, ни Львову он не нужен. Всё в стране через (_О_).
Ответить
12
9
СВААРИЙ (Донецк)
Ноу комментс.
Ответить
14
1

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус