Томас Буффель: "Динамо" залишається фаворитом нашої групи

Томас Буффель: "Динамо" залишається фаворитом нашої групи


Гравець бельгійського "Генка" Томас Буффель прокоментував перемогу своєї команди над київським "Динамо".

- "Динамо" — дуже хороша команда, за яку грають сильні виконавці. Минулого року ми провели досить успішну єврокубкову кампанію теперішнім складом, тому знаємо, що можемо вдало виступати в Європі.
Перші 15 хвилин у нас виникали певні труднощі у грі, але динамівці так і не змогли відкрити рахунок. Після цього наша гра налагодилась, почали виникати моменти. З 20-ї по 70-у хвилини ми продемонстрували дуже хороший футбол. У Києва не знайшлося контраргументів на наші дії.

Наприкінці матчу киянам вдалося зібратися. Вони виглядали сильнішими. Мабуть, ми почали нервувати і стали більше помилятися. Це могло вилізти нам боком. Але в підсумку ми заслужили цю перемогу."

- Що було найважчим для "Генка"?
- Коли ми забили, то занадто глибоко сіли в оборону. Це був не найкращий варіант продовження гри. Суперник зміг оговтатися після пропущеного м'яча і останні 15 хвилин ми перебували під тиском. Головне, що ми змогли з цим упоратися."

- Президент "Генка" назвав "Динамо" фаворитом групи. Після матчу розклади змінилися?
- Не дивлячись на поразку, "Динамо" залишається фаворитом нашої групи. У команди хороший підбір виконавців. Сьогодні у киян були шанси, щоб забити. Гра могла повернутися у зовсім інший бік. Я впевнений, що перемоги команди попереду."

- Хто вам запам'ятався у складі "Динамо"?
- Відзначу капітана команди. Андрій Ярмоленко не завжди діяв успішно, але мав кілька хороших моментів. На щастя для нас м'яч не перетнув лінії воріт.

- Нападник Дьємерсі Мбокані виступав у чемпіонаті Бельгії. Що скажете про його гру за "Динамо"?
- Він вийшов на заміну у складному матчі. Футболістові було важко, оскільки йому бракувало простору. Ми якраз відійшли назад і закрили всі зони. Мбокані у Бельгії не раз доводив, що він дуже хороший гравець. Я впевнений, що в Україні він також себе проявить. Він вже має 5 голів за "Динамо" і далі забиватиме ще більше.

- На останніх хвилинах матчу двоє гравців "Генка" отримали попередження за затримку часу.
- Компенсований час — це практично останній шанс для суперника відігратися. Багато команд у таких ситуацій будуть використовувати подібні методи.

- Після фінального свистка ваша команда емоційно святкувала перемогу у матчі.
- Дуже важливо успішно розпочати. Минулого року ми також стартували у групі з перемоги і змогли кваліфікуватися у наступний раунд. Ми обігрували такі команди як "Базель" та "Спортинг" Лісабон. Сподіваюсь цього разу нам також вдасться вийти у плей-офф. Зараз головне брати очки у домашніх матчах.

Ми дуже щасливі і радіємо своїй перемозі. Ми здобули бонус, який може дуже нас виручити наприкінці групового етапу. На останніх хвилинам матчу нам довелося боротися за нашу перемогу, тому після фінального свистка ми всі відчули полегшення.

Нагадаємо, що в стартовому турі групового етапу Ліги Європи "Динамо" програло "Генку" зрахунком 0:1.

Оцените этот материал:
Источник:
gazeta.ua
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
Andrey Petrov
Что-то фаворита бьют все подряд в ЛЕ уже и в Киеве. И этот год начали с поражения в группе.
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 2
Andrey Petrov
Что-то фаворита бьют все подряд в ЛЕ уже и в Киеве. И этот год начали с поражения в группе.
Ответить
0
0
Lamin Sakho (Горловка)
Если динамо не скатится еще ниже...в бельгии будет месть
Ответить
1
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус