Зеньов: Разом з іншими карпатівцями готуємося до весілля Андрія Ткачука

Зеньов: Разом з іншими карпатівцями готуємося до весілля Андрія Ткачука


Два тижні тому збірну Естонії залишив головний тренер Тармо Рюйтлі, який очолював прибалтів протягом багатьох років. Йому на зміну прийшов 37-річний швед Магнус Перссон, який зарекомендував себе в датському "Ольборзі". Нападник "Карпат" Сергій Зеньов прокоментував цю подію.

"Тармо Рюйтлі з гравцями збірної ще не попрощався, коли ми провели останній товариський матч в році ще нічого не було відомо. Думаю, що це трапиться трохи згодом. Для мене цей тренер відіграв значну роль, адже саме він запросив мене до збірної Естонії. Відповідно, про нього можу сказати лише позитивні слова. Вважаю, що такого сильного тренера у нашій збірній не було", - каже нападник.

"Саме під його керівництвом Естонія пробилася до стикових матчів, за право зіграти на Євро. Він завжди ставив перед нами серйозні завдання. Ми грали на перемогу в будь-якому матчі, не важливо, хто був нашим суперником – Бразилія чи Іспанія. А про нового тренера практично нічого не знаю, крім того, що він молодий і швед" - додає Сергій.

"Після закінчення сезону повернувся додому, а потім трішки подорожували по Європі – були в Відні та Празі. Зараз у Львові, разом з іншими карпатівцями, готуємося до весілля Андрія Ткачука", - підсумував Сергій Зеньов.

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
alkor (Кировоград)
А свадьба будет на майдане!
Ответить
4
10
Вернуться к новостям
Комментарии 4
alkor (Кировоград)
А свадьба будет на майдане!
Ответить
4
10
manios (Odessa)
Нет ,майдан на свадьбу едет...
Ответить
2
1
M&M (Lviv)
[quote datetime=" 07.12.2013 17:19 " author="Vladey (Одесса)"] " а как же майдан??? ай-яй-яй..." [/quote]..заздри мовчки.
Ответить
7
4
Vladey (Одесса)
а как же майдан??? ай-яй-яй...
Ответить
4
10

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус