Кубанська весна-2014: Збірна України − срібний призер змагань

Кубанська весна-2014: Збірна України − срібний призер змагань


30 березня жіноча збірна України віком до 19 років зіграла у фіналі міжнародного турніру "Кубанська весна-2014". Підопічні Наталії Зінченко поступилися господаркам змагань − збірній Росії.

Початок матчу був за росіянками, які влаштували справжній штурм воріт української команди. Але оборона нашої команди вистояла, і дівчата після цього провели кілька небезпечних атак. Проте на 16-й хвилині господарки поля змогли використати помилку захисників, які намагались створити штучний офсайд, і півзахисник росіянок Чорномирдіна пробила повз Альбіну Фомченко. А через кілька хвилин збірна Росії ще двічі забила. Біломитцева і Березіна знову скористались незлагодженими діями наших оборонців і рахунок на табло став розгромним. Це подіяло на наших дівчат і вони взяли під контроль хід поєдинку На 34-й хвилині Яна Малахова здійснила рейд з центру поля, обігралась з Вікторією Бойко, і точно пробила в дев'ятку воріт збірної Росії.

Після перерви наші дівчата продовжили небезпечно атакувати, але свої нагоди не реалізували Малахова, Коломієць та Андрухів. А на 62-й хвилині Тетяна Козиренко зробила невеликий шедевр: вона обіграла трьох суперниць біля штрафного майданчика росіянок і змогла проштовхнути м’яч під голкіпером. Надалі обидві команди мали ще по кілька спроб для того, щоб змінити цифри на табло, але голів нечисленні глядачі більше не побачили.

Таким чином, жіноча збірна України WU-19 вдруге поспіль стала срібним призером міжнародного турніру "Кубанська весна-2014".

Росія WU-19 − Україна WU-19 − 3:2

Голи:
Чорномирдіна (16), Біломитцева (22), Березіна (24) − Малахова (34), Козиренко (62)

Україна: Фомченко, Подольська, Дем’янюк, Корсун, Ольховська (Прийма, 30), Андрухів, Малахова, Бойко, Радзієвська (Китаєва, 63), Коломієць, Козиренко

Оцените этот материал:
Источник:
ФФУ
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус