Куцев: Для нас зараз кожна гра вирішальна

Куцев: Для нас зараз кожна гра вирішальна


Після відбіркового матчу ЧС-2015 між національними жіночими збірними України та Білорусі (8:0) наставник нашої збірної Анатолій Куцев відповів на питання журналістів.

- Рахунок матчу 8:0 − більше ніж переконлива перемога. Наскільки вдалось виконати план на гру?

- Ми дуже серйозно налаштовувалисьна цю гру, в нас залишилось 4 матчі, в яких нам потрібно брати максимум очок, щоб забезпечити друге місце в групі і участь в плей-офф, не зважаючи на гру суперників. Для нас зараз кожен поєдинок − вирішальний. Я вдячний дівчатам за гру. В них був гарна налаштованність, і вони продемонстрували гарну якість гри. Команда прогресує від матчу до матчу.

- Що стало переломним моменто цього матчу?

- Знаєте, по такій погоді дався взнаки більш високий клас наших дівчат, які контролювали м’яч. А без м’яча за таких погодних умов грати дуже складно. Тому команда Білорусі швидко "підсіла", і у нашої збірної з’явився простір, яким ми й скористалися.

- Хто з дівчат здивував? Чи можете когось виділити?

- Не буду нікого виділяти, вся команда зіграла на дуже високому рівні.

- Наступний матч знову проти Білорусі, наскільки там важко буде грати? Ваші прогнози.

- Знаєте, у нас команда професіоналів і ми знаємо, чого хочемо. Ця гра ні в якому разі не буде розслаблюючим фактором, а навпаки − всі будуть знати, що гра-відповідь у Білорусі буде набагато складнішою, ніж тут.

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус