Ріу Аве - Динамо. Передматчева прес-конференція Сергія Реброва

Ріу Аве - Динамо. Передматчева прес-конференція Сергія Реброва


Головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров розповів про майбутній матч Ліги Європи з Ріу Аве.

- Останні дні пройшли для нас нормально. Пережили, розібрали нічию з «Зорею». Ліга Європи – зовсім інший турнір, інший рівень, і всі це розуміють. Сподіваюся, хлопці переключилися. Нас чекає важлива гра з хорошим суперником, і ми до неї підготувалися серйозно.

- Що сталося з Данило Сілвою? Чому він не прилетів?

- На жаль, останні ігри Данило проводив з травмою і на уколах. Останні п'ятнадцять хвилин останньої зустрічі він просив заміну, але замін вже не було, і він дограв до кінця, за що ми йому вдячні. Зараз ми не будемо ризикувати його здоров'ям. Це рішення він прийняв, щоб краще долікуватися. Звичайно, на нас чекає важливий матч, але не менш важливо, щоб він був здоровий і не випав у нас на місяць.

- Команда "Ріу Аве" зараз на ходу, вона вже зіпсувала настрій двом шведським клубам, в чемпіонаті теж добре йде – три перемоги, одна нічия, 12 м'ячів забито, два пропущено... Чи вивчали ви гру цієї команди?

- Я ось тільки зараз дізнався, коли ви все розповіли (посміхається). Звичайно, 12 забитих і два пропущених, я все пам'ятаю. Це дуже хороша команда. Та й будь-яка інша португальська команда, адже всі вони сповідують атакуючий стиль гри. Дуже технічні і кваліфіковані футболісти. І те, що «Ріу Аве» мало хто знає в Україні, ще нічого не значить. Це команда зараз доводить тим, що вона знаходиться на першому місці в головному чемпіонаті Європи.

- Ви дивилися гру цієї команди?

- Звичайно, дивився.

- Вам буде протистояти команда-дебютант єврокубків. Ваша команда очікує на серйозний опір?

- Граючи в Лізі Європи, ми повинні серйозно готуватися до кожної гри, і не важливо, на якому місці знаходиться наш суперник. Тим більше, ця команда лідирує в одному з найсильніших європейських чемпіонатів. До того ж, перша гра завжди дається важко, не важливо, з ким ти граєш.

- Чи розраховуєте ви на Мігеля, чи бачите ви його в основному складі?

- Звісно, розраховуємо. Мігель – гравець топ-класу. Сподіваюся, він скоро набере свою оптимальну форму. Це один з кращих гравців у нашій команді. Сподіваюся, завтра він буде готовий вийти на поле.

- Не можемо не торкнутися жахливої звістки, що прийшла з Києва... Прийміть наші співчуття. Чи планується перед завтрашнім матчем вшанування пам'яті Андрія Гусіна?

- Я сподіваюся. Взагалі, я не знаю, що відбувається, за останній місяць три такі втрати... Пішли люди, які для "Динамо" зробили дуже багато, легенди київського "Динамо". Звичайно, ми всі сумуємо і розуміємо, наскільки це велика втрата не лише для київського "Динамо", але і для всієї України, для всіх уболівальників, які вболівали за нього, вболівали за ту команду, в якій ми грали разом. Звичайно, для мене був шок, коли я вийшов з літака і мені написали про це і почали дзвонити. Я взагалі не міг повірити, що це справді сталося...

Оцените этот материал:
Источник:
ФК "Динамо"
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
CHAMPION (Одесса)
чета я не понял, каком таком головном чемпионате? "на першому місці в головному чемпіонаті Європи." - это что за фигня такая?)
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 2
CHAMPION (Одесса)
чета я не понял, каком таком головном чемпионате? "на першому місці в головному чемпіонаті Європи." - это что за фигня такая?)
Ответить
0
0
mr_neyasit (Хайфа)
Удачи Динамо. Нужно побеждать
Ответить
4
1

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус