Беланда: Уся конкуренція залежить виключно від нас

Беланда: Уся конкуренція залежить виключно від нас


Автор другого гола у ворота "Ріу Аве", марокканський півзахисник "Динамо" Юнес Беланда, поділився враженнями від гри.

- Юнесе, гра далася "Динамо" легше, ніж очікувалося?

- Я би так не сказав. Насправді, ми переглянули багато ігор цієї команди. Всім відомо, що португальські та іспанські команди люблять тримати м'яча, атакувати, тож усе не так уже легко нам далося. Ми добре проаналізували суперника, успішно грали на контратаках, що й дозволило нам так успішно зіграти.

- Перші два голи були забиті після дальніх ударів. Чи давав тренер установку у зв'язку з дощовою погодою частіше бити з дальньої дистанції?

- Ні, такої установки не було, але коли виходиш на поле та бачиш такі умови, то, звичайно, потрібно бити по воротах. Що стосується мого гола, коли заходиш у таку позицію, є два варіанти розвитку подій – або протягнути на себе та пробити по воротах, або, якщо твій партнер перебуває в кращій позиції, віддати пас. Я побачив вільний простір, прокинув м'яча та вирішив пробити.

- Якість газону сильно позначилася на грі?

- Сьогодні поле було набагато кращим, ніж учора під час тренування, оскільки пішов дощ. Учора газон був надто сухим, м'яч весь час стрибав, підскакував. Сьогодні під час гри поле було мокрим, відповідно, м'яч краще котився.

- Як ти вважаєш, хто буде головним конкурентом "Динамо" в боротьбі за перше місце в групі?

- Уся конкуренція залежить виключно від нас. Ми розуміємо, що попереду ще дуже багато матчів, тому нам потрібно максимально викладатися на футбольному полі, щоб у нас не було жодних конкурентів.

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус