Куцев: Завтра буде багато боротьби

Куцев: Завтра буде багато боротьби


Головний тренер національної жіночої збірної України Анатолій Куцев поділився останніми новинами зі стану команди напередодні матчу зі збірною Італії.

- Розкажіть будь-ласка про останні новини зі стану, команди, чи всі готові до завтрашнього матчу проти італійок?

- Скажу так, у нас є одна гарна новина, одна погана. Добра новина – це те, що Ольга Бойченко встигла відновитись. Вчора на тренуванні вона займалась за індивідуальною програмою, в неї була травма спини. Завдяки нашим лікарям Ольгу поставили на ноги. Тепер важливо, щоб рецидив не проявився. А погана новина та, що ми всі сподівались, що травма Алли Лишафай буде несерйозною і вона встигне відновитись до гри проти Італії, хоча б до другого матчу. Але й це вже проблематично. На жаль, ми втратили Лишафай на ці дві гри проти італійок. Хочу сказати про позитив, за всі ці роки моєї роботи з командою, я, мабуть, вперше зіткнувся з тим, що мені вже не доводиться закривати дірки у складі, сьогодні я маю приємний головний біль від того, кого виставляти завтра на гру. Конкуренція в команді висока, є велика група гравців, які претендують на місце у стартовому складі.

- Зі стартовим складом на завтрашній матч для себе вже визначились?

- Загалом так.

- Команду Італії вивчили, розібрали слабкі та сильні сторони?

- Так вивчили. Ми зібрали необхідну інформацію, тому вже маємо уявлення, що собою представляє жіноча збірна Італії. Ця команда зірок з неба не хапає. Можна констатувати, що жіночий футбол в Італії - це прототип чоловічого. За побудовою гри, за індивідуальною майстерністю гравців представниці італійської збірної не поступаються своїм колегам із чоловічої команди – гарна дисципліна, прагматична. Звичайно завтра буде багато боротьби, єдиноборств. Але ще раз повторюсь, супер командою я б Італію не називав. Так сильна команда, яка завжди є учасником фінальних турнірів чемпіонату Європи та світу. Загалом в Італії жіночий футбол швидко розвивається, так би мовити на підйомі. Але завтра на гру ми повинні вийти спокійними, розкутими, і на цьому я ще раз наголосив дівчатам. Також акцентував їхню увагу на те, що у нас є дві гри, і звичайно у нас буде певна тактика з урахуванням матчу-відповіді.

- Ви вже бачили стадіон, як вам газон арени, де завтра гратимете?

- Поле стадіону бажає кращого. Але я завжди кажу, що умови однакові для всіх. Кому це піде на руку? Побачимо завтра. На такому газоні показати швидкий технічний футбол буде проблематично, тому якраз таке поле буде сприяти силовій боротьбі. Хто кого завтра переграє у цьому, той і буде мати перевагу.

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус