Лашкул, Кочетов та Гатауллін претендують на посади віце-президентів ФФУ


У Будинку футболу відбулось засідання Робочої групи з підготовки позачергового Конгресу ФФУ

Лашкул, Кочетов та Гатауллін претендують на посади віце-президентів ФФУ


У вівторок, 10 лютого, у Будинку футболу відбулось засідання Робочої групи з підготовки XVII позачергового Конгресу Федерації футболу України, на якому були підбиті підсумки висунення делегатів на Конгрес ФФУ і кандидатів на посаду президента ФФУ.

Згідно отриманих протоколів, було обрано 141 делегата від 47 із 49 колективних членів ФФУ (Республіканська федерація футболу Криму та Федерація футболу міста Севастополя не провели засідань своїх керівних органів до встановленого Статутом ФФУ терміну).

Робоча група з підготовки XVII позачергового Конгресу ФФУ зареєструвала трьох кандидатів на посаду президента ФФУ. Федерація футболу Львівської області підтримала кандидатуру Ярослава Грисьо на посаду президента ФФУ, а Федерація футболу Волині - кандидатуру Ігоря Коломойського. 42 з 49 колективних членів ФФУ підтримали Андрія Павелка як кандидата на посаду президента національної асоціації.

Для обрання на посади перших віце-президентів ФФУ на XVII позачерговому Конгресі колективними членами ФФУ були запропоновані кандидатури Олександра Бандурка, Вадима Костюченка, Василя Орлецького та Віталія Пилипенка. На посади віце-президентів ФФУ були запропоновані Володимир Лашкул, Ігор Кочетов, Володимир Авраменко, Василь Орлецький, Ігор Гатауллін, Віталій Пилипенко, Віктор Межейко, Михайло Ланьо, Вадим Костюченко, Олег Шкреба, Олександр Кудацький. Ще 31 кандидатуру було висунуто на посади членів Виконкому ФФУ.

За словами представників Робочої групи, була створена комісія з підготовки доповнень до Статуту ФФУ і Процедурного регламенту ФФУ. Допрацьовані зміни будуть відправлені на обговорення усім колективним членам ФФУ, які до 20 лютого зможуть надіслати свої зауваження, для того щоб остаточно відпрацювати редакцію цих положень до XVII позачергового Конгресу ФФУ.

Крім того, визначено список почесних гостей Конгресу, серед яких член Виконкому УЄФА Франтішек Лаурінец.

По завершенню засідання відбувся брифінг. У спілкуванні із журналістами взяли участь керівник Робочої групи з підготовки XVII позачергового Конгресу ФФУ та віце-президент ФФУ Андрій Павелко, а також голова секретаріату Робочої групи Василь Заброда.

Зустріч футбольних функціонерів із представниками ЗМІ розпочалася з доповіді Василя Заброди про проведену Робочою групою роботу з реєстрації делегатів та кандидатів, згідно опрацьованих протоколів керівних органів колективних членів ФФУ, на виборні посади президента, перших віце-президентів, віце-президентів та членів Виконкому ФФУ.

"У цілому, Федерація футболу України сприяє діяльності Робочої групи з підготовки XVII позачергового Конгресу, оскільки ми - єдине ціле. Наразі, першочерговим завданням є повернення довіри і відкритості прийняття рішень у діяльності найвищої футбольної інстанції держави", - зазначив по закінченню брифінгу Андрій Павелко.

Оцініть цей матеріал:
Коментарі
Увійдіть, щоб залишати коментарі. Увійти
Солнышкр (Киев)
Даешь дегенерала в президенты!!! Но только при условии нахождения им пластиковой коробочки.
Відповісти
0
0
Повернутись до новин
Коментарі 1
Солнышкр (Киев)
Даешь дегенерала в президенты!!! Но только при условии нахождения им пластиковой коробочки.
Відповісти
0
0

Новини Футболу

Найкращі букмекери

Букмекер
Бонус