Динамо U-17 виграло Кубок Скопіньо в Італії


Динамо U-17 під керівництвом Юрія Дмитруліна та Артема Яшкіна виграло турнір в Італії

Динамо U-17 виграло Кубок Скопіньо в Італії


З 1-го до 5-го квітня в італійському місті Рієті у 23-й раз відбувся міжнародний дитячо-юнацький футбольний турнір серед футболістів 1998-го року народження, проведений на честь відомого італійського тренера Манліо Скопіньо.

Київське "Динамо" на ньому було представлене академічною групою U-17 під керівництвом Юрія Дмитруліна та Артема Яшкіна.

Загалом у турнірі брали участь 9 команд, серед них – італійська "Рома", празька "Спарта", господарі ФК "Рієті", італійські "Перуджа" та "Лаціо".

Динамівці впевнено подолали груповий етап та вийшли до фіналу.

"Рома" (Італія) – "Динамо" (Київ) 1:2

"Динамо" (Київ) – ФК "Рієті" 3:0

Півфінал

ФК «"Уйпешт" (Угорщина) – "Динамо" (Київ) 0:2

Фінал

"Динамо" (Київ) – "Тернан" (Терні, Італія) 3:0

Детальніше про виступ своїх підопічних розповів наставник Юрій Дмитрулін:

У першому матчі з "Ромою" нам вдалося забити два м'ячі, відзначився Алексєєв, якого зовсім нещодавно ми запросили з харківського "Металіста". Перший м'яч він забив головою після стандарту, а другий – після того, як блискуче розібрався у штрафному майданчику та "розстріляв" воротаря. Звичайно, італійці почали нас пресингувати, в одному з моментів суддя призначив пенальті, рахунок скоротився. І наприкінці гри почалися "гойдалки": моменти були як у італійців, особливо після стандартів, так і в нас у контратаках, де ми не використали два чистих гольових моменти.

У фінальному поєдинку проти "Тернани" нам вдавалися й комбінації, й удари з дальніх дистанцій, і голи. А коли суперник ще й відкрився в другому таймі, ми мали три виходи віч-на-віч, один із яких призвів до фолу на Терещенку й пенальті у ворота італійців, який сам Ілля й реалізував.

За підсумками турніру на церемонії нагородження двоє динамівців отримали індивідуальні нагороди: найкращим бомбардиром визнано Іллю Терещенка, який забив три м'ячі, а найкращим гравцем турніру Данила Лісового.

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
Ялтинец (Ялта)
Красавцы!!!Главное не зазвездиться!
Ответить
2
0
Вернуться к новостям
Комментарии 1
Ялтинец (Ялта)
Красавцы!!!Главное не зазвездиться!
Ответить
2
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус