Маляр: Сообщения в интернете сорвали отступление ВСУ из Северодонецка


Нужно всегда дождаться сообщений Генштаба или Минобороны

Маляр: Сообщения в интернете сорвали отступление ВСУ из Северодонецка

Интерфакс Украина


Заместитель министра обороны Украины Анна Маляр заявила, что сообщения в соцсетях сорвали выход ВСУ из Северодонецка и призвала не публиковать информацию к заявлениям Генштаба.

"Почему нельзя публично говорить, что ВСУ вышли из... или зашли в... населенный пункт до того, как об этом заявит Генштаб.

Потому что это наносит вред работе ВСУ. Это отнимает у них драгоценное время – сутки/двое, которые они еще могли реализовывать свои военные планы и маневры в условиях непубличности хода военной операции.

К примеру, одновременно с выходом из или заходом в город реализуются параллельно несколько задач. И для их реализации важно это делать в условиях информационной тишины.

Все, о чем можно в этот момент говорить, – говорят официальные источники: Генштаб и Минобороны (мы всегда скоординированы информационно).

Публичная демонстрация гражданскими лицами осведомленности о ходе военных операций и сообщения об этом в соцсетях к официальным заявлениям Генштаба отчасти срывает военные операции - как это было вчера и позавчера по Северодонецку. Когда просто не дали ВСУ доделать запланированное", - написала Маляр в фейсбуке.

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
avatar
Просто Квашин (Харьков)
Чому колаборанти так ненавидять Бутусова ???!!
Ответить
2
1
Вернуться к новостям
Комментарии 12
avatar
Просто Квашин (Харьков)
Чому колаборанти так ненавидять Бутусова ???!!
Ответить
2
1
Acsakal (Kharkiv)
Бо він показує те, що вони хочуть приховати.
Ответить
1
0
Olеgуurсhak (Xмельницький )
Бардак!
Ответить
1
0
Forsaken (Черкаси)
У нашої влади завжди хтось винен, то американці про напад нагнітають то тепер журналісти. Бутусов написав уже по факту після виходу, так як особисто був присутнім. Першим взагалі написав Гайдай. Можливо Маляр має на увазі когось іншого… єрмака наприклад?
Ответить
6
0
armik (Киев)
Можно бесконечно сетовать, а можно один раз посадить фсбшного лазутчика Бутусова А идиотам будет уроком.
Ответить
3
8
avatar
Просто Квашин (Харьков)
Чмошнік ти чорножопий..вали в йереван, пока не ввалиди тобі мзди...
Ответить
2
1
MaximSK (Киев)
Лучше пусть думает о том как сделать, чтобы не пришлось срочно эвакуироваться с Лисичанска. Говорят что они уже вошли в город.
Ответить
2
5
Romb_DK (Київ)
Хай їде в Сєвєродонецьк і особисто організовує евакуацію. Тоді її ніякі повідомлення не зупинять
Ответить
4
3
Romerik (YNWA)
При чому тут евакуація? Наші виходили з міста, але орки про це не знали, і цим самим наші могли виграти трохи більше часу для себе. А коли один довбойоб Б....в розказав за день до відходу про те що наші залишили місто, він тим самим зірвав деякі операції. Сказав би він це на два дні раніше, наших могли накрити всіх в місті. І поки такі довбойоби існують, які щоб заробити побільше лайків з того що перший за всіх запостив інфу, в нас будуть завжди проблеми. Бо є в Україні свої гниди, які шкодять більше за орків хлопцям на сході...
Ответить
3
5
Forsaken (Черкаси)
Першим вже повідомив Гайдай а не Бутусов. І взагалі якщо зірвали операцію - то говоріть напряму з винуватцем, застосуйте заходи. А отакі висери в Фейсбуці - ну це ж смішно, це просто джинса якась а не серйозне звинувачення, привід пересічним посратися в коментарях…
 
5
0
Romerik (YNWA)
Так діло в тому що Гайдай не називав дати, а сказав що скоро. А цей назвав конкрет, що уже вийшли. В цьому і різниця
 
0
3
Acsakal (Kharkiv)
Як же класно, коли є на кого спихувати власні проїбани. Та зелені мають на руках носити Бутусова, Гайдая та інших патріотів, бо ж без них - ну на кого би вони що списували?!? Он - невзірвані 4 мости з Криму, розміновані поля під Чонгаром, працівники СБУ та Нацполіції, що масово розбіглися з Херсонської області в перші дні війни, - досі безіменні! 4 місяці не можуть зясувати: а що там таке сталося? А хто там взагалі працював? А хто їх призначав на ті посади? Мабуть якийсь президент... От тільки який? Яке його зелене прізвище? Встановити неможливо! А все тому, що не було там ані Бутусова, ані Гармаша. Звідти й всі проблеми.
 
1
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус