UA-Футбол відзначає 20-річний ювілей


#День_в_історії_футболу - 12 липня

UA-Футбол відзначає 20-річний ювілей

Сергей Швец Автор UA-Футбол

12 липня 2002-го року свою історію розпочав сайт UA-Футбол. Пам'ятаєте, яким був тоді світ? Бразилія вп’яте стала найсильнішою збірною на планеті - у фіналі Мундіалю великий Роналдо переграв великого Кана. "Динамо" відходило від шоку після смерті Валерія Васильовича Лобановського, а "Шахтар" вперше піднявся на вершину українського футболу. З Першої ліги вийшли три клуби – "Чорноморець", "Волинь" та "Оболонь", що дозволило розширити Вищу лігу до 16-ти учасників. Андрій Шевченко цілеспрямовано будував свою кар’єру у "Мілані", а Олег Лужний насолоджувався чемпіонством в Англії з "Арсеналом".

"Реал" виграв дев’ятий Кубок Чемпіонів з переможним неймовірним голом Зінедіна Зідана у ворота "Байєра". Юрген Клопп лише рік як був повноцінним тренером, а Хосеп Гвардіола і не думав ще завершувати футбольну кар’єру та саме оформлював трансфер з "Брешії" до "Роми". 17-річний Роналду чекав свого дебюту у "Спортінгу", а Мессі зачаровував усіх у старших класах Ла Масії. Мбаппе було чотири, Голанду - два, а Мудрику лише рік від народження.

Фотогалерея

UA-Футбол відзначає 20-річний ювілей - фото 1UA-Футбол відзначає 20-річний ювілей - фото 2UA-Футбол відзначає 20-річний ювілей - фото 3UA-Футбол відзначає 20-річний ювілей - фото 4UA-Футбол відзначає 20-річний ювілей - фото 5UA-Футбол відзначає 20-річний ювілей - фото 6UA-Футбол відзначає 20-річний ювілей - фото 7UA-Футбол відзначає 20-річний ювілей - фото 8

Погодьтесь, 20 років – це солідний термін. Коли сайт опублікував свій перший матеріал, чимало його нинішніх читачів ще не народились або ж лише вчились читати. Візьмемо на себе сміливість стверджувати, що за цей час ми допомогли сформуватись не одному поколінню футбольних фанатів. Тисячі новин, звітів, статей, онлайнів, інтерв’ю з легендами та зірками, гострі розслідування, гігабайти заповненої статистики, безліч дискусійних тем на форумі, в яких ламались списи та знаходилась істина, пошук нових ідей та плекання вже сформованих традицій.

Коли 24-го лютого росія почала повномасштабне вторгнення в Україну, ми почали писати новини з фронту. При цьому, як членам редакції не було важко (хтось опинився під обстрілами, хтось в окупації, хтось взяв до рук зброю), але ми продовжуємо писати про футбол та інші види спорту.

Таку дату хотілося б відзначити з розмахом – в колі друзів, колег та читачів, наприклад, зігравши у футбол, після якого провести "третій тайм". І ми обов’язково це зробимо, коли Українські Захисники розіб’ють та виженуть окупантів з нашої землі. А поки скромно привітаємо себе та вас з Днем народження та побажаємо нам Перемоги, натхнення, побільше приводів для матеріалів, та звісно читачів – відданих, але й суворих та вимогливих.

З Днем народження, UA-Футбол!

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
avatar
Просто Толик (Одесса)
С днем рождения! Долгих лет и творческих успехов коллективу проекта, и большое спасибо за ваш труд. Начал посещать этот сайт еще в далеком 2004 году, когда главредом был Павел Булах, а руководил проектом Павел Черепин, с тех пор считаю этот ресурс моим любимым
Ответить
0
1
Вернуться к новостям
Комментарии 13
avatar
Просто Толик (Одесса)
С днем рождения! Долгих лет и творческих успехов коллективу проекта, и большое спасибо за ваш труд. Начал посещать этот сайт еще в далеком 2004 году, когда главредом был Павел Булах, а руководил проектом Павел Черепин, с тех пор считаю этот ресурс моим любимым
Ответить
0
1
Poligraf P ( Івано-Франківськ)
Приєднуюсь до усіх вітань та найкращих побажань. Приємно, що разом з вами на українську переходять все більше ваших дописувачів. Смерть москалям!
Ответить
2
1
Olegyurchak (Хмельницький )
Всі привітання після перемоги України. Наразі вітання не на часі.
Ответить
2
3
avatar
vismut (Запорожье)
Поздравляю! А я с вами с 31.10.2010...
Ответить
4
0
kalan-86 (Анкара)
Ще двадцять років успіху вам та багато вдячних читачів! З днем народження!
Ответить
5
0
avatar
vr250278 (Цвіткове.Черкаська)
Ого ! Із них 10 років я вас терплю , а ви мене ! Вітання редколегії і форумчанам ! Слава Україні ! Смерть фашистській москалині !
Ответить
4
0
vanenburg (Zhytomyr)
Бажаю креативних ідей, професійного підходу до справи, досягнення нових вершин для нашої спільної Перемоги!
Ответить
5
0
kuko (Lviv)
Вітання! Перемог на футбольно-інформаційних фронтах!.. Усе буде УКРАЇНА!
Ответить
6
0
Ol-g (Одесса)
Вітаю! Той рік був класним! І ці 20. Продовжуємо переказувати гроші армії.
Ответить
7
0
avatar
goga19812 (Ukraine)
З Днем народження!!!
Ответить
7
0
dynamo kiev #1 (Charlotte )
С юбилеем А так же хочется, чтобы после победы над безмозглыми дикарями, что на востоке от Украины, сайт окреп и навёл порядок среди нас всех. Очистился от местных дикарей, а возможно и среди вас ( всякое бывает). Удачи !!!
Ответить
3
1
Черноморчик (Одесса )
Желаю что бы возможность отметить с размахом появилась побыстрее ! Продолжайте дальше !
Ответить
4
0
OctoberFest (Голая Пристань)
sticker
Ответить
4
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус