Ермак: Войну с Россией нужно завершить до зимы


Затягивание выгодно России

Ермак: Войну с Россией нужно завершить до зимы

Наталия Мосейчук YouTube


Затягивание войны выгодно России. Войну нужно закончить к зиме, и ближайшие несколько месяцев будут решающими.

Такое мнение глава Офиса президента Андрей Ермак высказал в интервью японской телекомпании NHK, сообщает НВ.

"Если боевые действия в этой войне будут продолжаться до зимы, возвращать территорию будет все труднее и труднее. Мы сосредоточим наши обсуждения на принятии всех возможных мер, чтобы выйти из тупика до того, как это время придет", - объяснил Ермак, отметив, что следующие несколько месяцев будут решающими.

Читайте такжеСША включили россию в список стран, поддерживающих торговлю людьми

При этом он подчеркнул, что украинские войска все больше усиливают свое контрнаступление на юге страны.

"В этой войне мы никогда не пойдем на уступки нашей независимости, территориальной целостности и суверенитету", - добавил глава ОП.

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
Footballers (Умань)
Євнуха треба позбуватися якнайшвидше.Засланий козачок який незаконно захопив владу.
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 29
Footballers (Умань)
Євнуха треба позбуватися якнайшвидше.Засланий козачок який незаконно захопив владу.
Ответить
0
0
oda1979 (Запорожье)
Ермак возглавит лично окончание войны?
Ответить
8
1
Acsakal (Kharkiv)
А то...
Ответить
7
2
хутин пуйлo 88 (Десь там)
Але вже краще хай буде він ніж барига
Ответить
2
11
Acsakal (Kharkiv)
Ти справді такий довбодятл чи тобі зелень платить??? Засланий єрмачок - це агент кремля №1 в керівництві України. Про це свідчить безліч фактів, яким не можна вигадати ніяких інших пояснень, окрім як робота ворога під прикриттям. І зелень ніяких пояснень і не вигадує, а просто робить вигляд, що питань не чує... А до Пороха в мене самого багато запитань, але: навіть якщо всі 80 чи 100 карних справ, заведених на нього зеленою пліснявою, мають підстави (хоча як мінімум половина епізодів заслуговують не судового вироку, а премій та нагород, наприклад, отримання Томосу для ПЦУ або ввезення в Україну власних картин до музеїв з оформленням належних документів та сплатою всіх мит), то там нема жодної підозри у державній зраді. На відміну від єрмака, кожний новий крок якого лише посилює та підтверджує підозри щодо його роботи на кремль та щодо підготовки до узурпації влади. Лише одне питання для ідіотів: як може виграти війну країна, вище керівництво якої хоче її програти і все робить для цього? Знайди відповідь, і я погоджуся, що Порошенко гірший за дєрьмака.
Ответить
9
3
хутин пуйлo 88 (Десь там)
Зеля міг би не віддавати приказ до спротиву як Турчинов і здати Крим. Зеля міг би втікти, як прогнозував Захід. Зеля міг би влаштувати котли, як влаштував Порошенко і здати схід. Зеля нічого із цього не зробив. Але зеля зрадник. Геніально.
 
1
10
Acsakal (Kharkiv)
- Твоя зелена пліснява 2,5 роки не фінансувала армію належним чином і не давала жодної копійки українським оборонним підприємствам, через що було зупинено виробництво Нептунів, Вільх, Стугон, Богдан, Оплотів, яких катастрофічно не вистачає ЗСУ з початку війни. Зато пліснява справно роздерибанила кількадесят мільярдів на дороги, що вийшли дорожчими, ніж в Німеччині, і по цим дорогам із вдячністю розїжжають тепер рашисти. Мабуть пліснява з самого початку знала, для кого вона ті дороги будує... - Твоя зелена пліснява здала не лише Південь, розмінувавши поля та 4 мости з Криму. Намагалися здати також і Київ, і Бориспіль, і Харків, і Суми. Я це знаю від очевидців, які розповідали, як все було насправді, а не в "зеленому телемарафоні". "Слуги" дуже намагалися здати Україну (бо ж гроші за це були сплачені і отримані), але серед звичайних українців виявилося надто багато незгодних, і твоїй зеленій плісняві не залишилося нічого іншого, як "очолити" спротив. Та якби вона вся втекла, то влада перейшла би до справді патріотичних сил, усіх зрадників швидко позбулися і перемог було би значно більше, а може вже і війна би скінчилася. - Твоя "зеля" отримала повідомлення від США та Британії про те, що рф готує повномасштабну агресію проти України за РІК (!!!) до нападу. Але зелені довбні не приготували жодного бомбосховища для населення, не поставили жодного блокпосту, не виготовили жодного їжака, не приготували запасів ліків, не організували навчання населення поводженню під час бойових дій. Зате зелений віслюк брехав, що ніякого нападу не буде, і відволікав увагу розповідями про "шашлики на травневі свята". Ти розумієш, чувирло зелене, що через злочинну бездіяльність зеленої плісняви загинули десятки тисяч українців, які залишилися живими, якби хоча би останній рік перед війною все робилося по розуму?!! П.С. Якщо ти стверджуєш, що в 2022 році ЗСУ не потрапляли в котли, то ти просто порожня троляка. Маріуполь - це "не котел"??? Азов мав тримати ключові населені пункти на розгалуженні доріг на Миколаїв, Херсон та Маріуполь. Натомість його зняли і кинули в Маріуполь, який вже фактично був в оточенні. І там поклали більшість азовців, а їхні залишки зараз добивають в полоні московітські кати!!! В тому самому полоні, в який азовці здалися за "рішенням вищого керівництва"... Якщо це не зрада, то що це?!!
 
6
0
старий фан (Рівне)
Маріуполь це не котел? Боневтік - це успіх. Здача півдня, бо друг Зе Баканов поставив всюди в СБУ русню - це норм.? Жертви північних областей, яким казали не панікувати - будете шашлики їсти - це, чоловіче, попахує не просто дилетанством - це попахує зрадою. Хто переходить на службу русні крім ОПХЖ? Вірно слуга народу.
 
8
0
хутин пуйлo 88 (Десь там)
А, ось воно що. Ми у програшному стані тому, що Зеля 2.5 роки погано фінансував армію, розмінував поле біля Криму і не посіяв паніку серед населення, а не зовсім тому, що у терорашки військовий бюджет в десятки разів більший і божевільна спадщина після совка? Все правильно? Поліцію рефермував Петька. Зараз в Маріку вона перейшла на сторона орків. Це інше, правда хлопців? Більшість СБУ назнались після Яника при Пороху, зараз одного за другим беруть за зраду, на окупованих вони вже перейшли за окрів. Це інше, правда хлопці? Петька все робив ідеально. І ви все робите ідеально. І тут клятий зеля. Все не ідеально. У нього і техніки в десятки разів більше терорашки, і людей в десятки більше. І він не хоче йти в лобовух. Ото тупий...
 
1
7
avatar
хутин пуйло 88 (Десь там)
Не звертайте уваги, я просто joбнута зескотина. Так, зеленський - khuilo.
Ответить
0
1
хутин пуйлo 88 (Десь там)
Шакал типу з Харкова, не обов'язково створювати мого клона, що ти дебіл і так всі зрозуміли.
 
0
0
avatar
хутин пуйло 88 (Десь там)
А ще в мене батя педофіл, тому все дитинство було дуже важким
 
0
0
avatar
хутин пуйло 88 (Десь там)
Понабігло порохоботів
 
0
0
avatar
хутин пуйло 88 (Десь там)
Зеленський - найкращий!
 
0
1
avatar
хутин пуйло 88 (Десь там)
Омг, що я за тупа зескотина
 
0
0
avatar
хутин пуйло 88 (Десь там)
Зеленський врятує весь світ! А порохоскоту цього не зрозуміти!
 
0
0
avatar
хутин пуйло 88 (Десь там)
Хоча він і малорос, який здав країну, але кращого за нього немає! Головне, що не Порошенко!
 
0
0
avatar
хутин пуйло 88 (Десь там)
С*ка зелена
Ответить
5
2
АNЕSТЕZIО (BIHHИЦЯ)
Віддай втрачені території тай закінчиться війна наступного дня.
Ответить
2
5
Черноморчик (Одесса )
По моему вы не с Винницы а из за поребрика .
Ответить
2
2
Acsakal (Kharkiv)
Іронію розуміти треба. А засланий єрмачок дійсно робить закиди на предмет: чи достатньо вже втомилися українці від війни, щоби погодитися підписати все, що завгодно параші. Ну не для того зелень здавала південь, щоби відвоювати все "до зими".
 
5
1
хутин пуйлo 88 (Десь там)
Хитро здали південь і тупо не здали Київ. Ох ця тупа зелень
 
3
4
Acsakal (Kharkiv)
Чого розреготалося, зелене чувирло? Диви, зараз в тебе 95 квартал весь в труселя вилізе, до толчка добігти не встигнеш.
 
4
2
хутин пуйлo 88 (Десь там)
Ржу з того, як тобі мозок на череп давить Зеля ще і наводчиком служить, а не щирі українці. У Вінниці, Кременчугу, Івано-Франківську. За 1000 гривень. Кругом встигає, зараза
 
1
5
ANESTEZIO (Вінниця )
Черноморчик, просто цей підар і не з Вінниці. Привласнив чужий нік і пише
 
1
1
старий фан (Рівне)
Для 88. Баканова Зе чому звільнив? Не за здачу півдня? Він сам це визнав, але тобі по 1+1 це не сказали, а твоєю одною звивиною ти не пошевелив і не знаєш ні про що і смієшся, що зеля здав південь. Друг зелі, якщо бути точним.
 
1
0
хутин пуйлo 88 (Десь там)
Дійсно, чого він його звільнив за здачу півдня? Зе же зрадник і навпаки повинний був його підвищити за такий успіх. Чи ні? Що з цього приводу написано в методичці?
 
1
1
АNЕSТЕZIО (BIHHИЦЯ)
Тварина, пішов нах з мого екаунта.
 
0
0
avatar
хутин пуйло 88 (Десь там)
Всі розуміють, що зескот вибрав дебiла. На жаль, більшості соромно в цьому зізнатися. Вагнер, асфальт, ракети, Чонгар, банкрутство Нафтогазу, зерно, Оман.... Тільки кінчені цього не роозуміють, бо для цього потрібні мізки
Ответить
1
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус