В Китае ответили на предложение Зеленского по поводу организации разговора с Си Цзиньпином


Никакой конкретики

В Китае ответили на предложение Зеленского по поводу организации разговора с Си Цзиньпином

Getty Images / Global Images Ukraine


Вчера, 4 августа, стало известно о том, что президент Украины выступил за проведение разговора с китайским лидером, чтобы обсудить войну.

Сегодня, 5 августа, в МИД Китая отреагировали на призыв Владимира Зеленского организовать диалог с главой КНР Си Цзиньпином. Спикер МИД КНР Хуа Чуньин не предоставила прямого ответа, как сообщает портал people.cn.

– Не могли бы вы подтвердить, что есть какие-то планы по организации этого разговора?

– Китай поддерживает тесные связи с Украиной и другими сторонами украинского кризиса.

Читайте такжеЗеленский заявил, что хотел бы провести переговоры с Си Цзиньпином

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
Footballers (Умань)
Зєля почувся в силі?Проголосували за Z от вони і вторглися в Україну Не буде Сі з ним спілкуватись
Ответить
1
0
Вернуться к новостям
Комментарии 8
Footballers (Умань)
Зєля почувся в силі?Проголосували за Z от вони і вторглися в Україну Не буде Сі з ним спілкуватись
Ответить
1
0
Antologtut
Ви хоча б відносились з повагою до тих людей, рідні яких загинули від рук лаптів з цією буквою на с-ра-ці, а не відтворювали її навіть на форумах... чи ви теж сумуєте за сдепом? А що, цар-олігарх без трона обіцяв лягти сам чи положити своє царство під путлера? Ба, так це Зеленський винуватий, що лапті напали на нашу неньку?) З вашої логіки, це наші хлопці, наше славне ЗСУ винне у вьому? Треба було не давати здачі цим лаптям?)))
Ответить
1
0
cucumber (Киев)
Для чого? Щоб подивитися у очі? У Китая власні інтереси, вони хочуть щоб війна була довгою, бо дуже послаблюється кремль і перетворюється на поставника дешевих енергоресурсів. Що таке кращого може пропонувати Зеля для китайців? вася огурцов
Ответить
4
1
Antologtut
Треба запропонувати лідеру Китая, щоб допоміг олігарху стати царем України, а то в рашці є цар, в піднебесній теж, а якась там Україна чомусь без царя...))) Що за прошарок такий в цій красивій країні - Україні, коли вже ви-м-ре це ментальне смі-ття, бо з ним нічого тут цивілізованого не буде для простого народу, який задихається від свавілля одних і тупо-сті інших... Щеб суддями вибирали лише тих, хто все своє життя відбирав життя у інших... хоча це недалеко від того, що тут відбувається... Треба говорити з усіма, хто може допомогти зупити війну й поставити лаптів на своє місце. Навіть якщо потрібно було б з самим дияволом на цю тему поговорити, то це потрібно зробити не ради себе коханого, а ради свого народу. Але обожнювачам царьків цього мабуть не зрозуміти...
Ответить
0
4
Мистер Блин (Хмельницкий)
Хоч сам зрозумів послідовність описаних своїх думок?..Давай по пунктах:1. про царя: Україна давно стала на шлях демократичного розвитку, яркий приклад тому - постійна зміна президентів... а якщо тобі якимось чином особисто не подобається нинішній президент, то тихенько жуй соплі до наступних виборів...2. про ментальне сміття: це такі як ти...3. про суддів і суди: ми вирішили пограти в "правильну" демократію, а це автоматично мається на увазі відсутність тиску на ці ж суди зі сторони "верхівки", от тому і виникла "яма" між одними і іншими у вирішенні питань...4. "треба говорити зі всіма, хто може допомогти зупинити війну": тут ти сам собі протирічиш, бо наші коменти якраз під статею про організацію розмови Зеленського з лідером Китаю... а якщо ще глянути, з ким спілкувався президент за весь час війни, яку колосальну роботу він провів і продовжує це робити... 5. і ще раз про царя: якщо ти дійсно вважаєш, що він це робить виключно для себе, то ти сильно помиляєшся... зворотнього я тобі не доведу, але хоча б послухай думку наших військових як з передової, так і з тилу...А те, що ти пишеш, називається "розхитуванням ситуації у воєнний час"!
 
1
4
Antologtut
Містер Млинець, вам знайомо що таке сарказм?)
 
0
0
Antologtut
Містер Млинець, ви повністю відповідаєте прошарку від якого потрібно позбуватись: на ти з незнайомою людиною, та ще й з купою приватних образ...) Не я придумав принцип ієрархії)
 
0
0
Antologtut
Скільки ще потрібно часу й жертв, щоб зрозуміти, що всі країни відстоюють лише свої інтереси, особливо якщо пахне жареним... Є над чим задуматись цілому народу!
Ответить
1
1

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус