Аматорський футбол
Аматорський футбол

Аматорський футбол - результати і розклад матчів, турнірна таблиця, новини.

В Україні відмінено Кубок Націй Данон 2015


Українських дітей позбавлено яскравого турніру

В Україні відмінено Кубок Націй Данон 2015


17 березня компанія Данон розмістила на своєму офіційному сайті прес-реліз в якому оголосила про рішення призупинити проведення національних відбіркових змагань Кубку Націй Данон 2015 в Україні.

Таке рішення аргументується "неможливістю гарантувати якість та безпеку проведення турніру по всій території України". Також однією з причин, за словами компанії, є "відсутність у турнірній таблиці представників деяких українських регіонів унеможливлює дотримання головних принципів - чесної гри та рівних шансів на перемогу".

Зазначимо, що в минулому році в Україні так само йшла війна й частина території держави була анексована Росією, проте турнір не було відмінено. Нині ж рішення компанії про фактичну відмову від проведення змагань було оголешено вже в середині сезону (відбулися 1 та 2-й етапи змагань, обласні штаби почали роботу над проведенням 3-го та наступних).

Таким чином, українські діти 2003-04 років народження не зможуть поборотися за звання кращої дитячої команди планети (неофіційний Чемпіонат Світу-2015 серед дітей, куратором якого є Зінедін Зідан, цього року пройде на стадіонах Марокко).

Нагадаємо, що в 2014 році переможцем Всеукраїнського відбіркового турніру "Кубок Націй Данон" стала команда "Парус" школи № 141 м. Дніпропетровськ. Змагання, які відблися на Арені-Львів зібрали 8 кращих дитячих команд України відповідної вікової категорії.

Фінальна частина світового Кубку Націй Данон 2014 проходила в бразильському місті Сан-Пауло на Арені-Корінтіанс - стадіоні, який приймав відкриття Чемпіонату Світу минулого року.

На превеликий жаль, судячи із заяви компанії Данон, цього року Україна не буде представлена в цих змаганнях.

Оцініть цей матеріал:
Коментарі
Увійдіть, щоб залишати коментарі. Увійти
Vladey (Odessa - Guangzhou)
ожидаемо...кому нужна страна эта с вернувшимися 90ми
Відповісти
0
4
Повернутись до новин
Коментарі 7
Vladey (Odessa - Guangzhou)
ожидаемо...кому нужна страна эта с вернувшимися 90ми
Відповісти
0
4
Demian (Коломия)
"Ця країна", як Ви кажете потрібна людям, які в ній живуть. Хоча люди, які справді люблять свій край ніколи не скажуть про нього "цей", а говоритимуть "мій" чи "наш". Але Вам того певно не зрозуміти...
Відповісти
2
0
Demian (Коломия)
Насправді Данон за останні роки дуже багато зробив для розвитку дитячого футболу в Україні. Честь йому за це і хвала ! Але тим більше не зрозуміле рішення призупинити проведення даного турніру в такий важкий час. Сподіваюся, що це прикра помилка і вона буде виправлена, доки не пізно ! Не можна забирати у дітей надію...
Відповісти
3
0
GastraleR (Запорожье)
Еу теперь у меня табу на покупку продукции Данон! Как говориться за что боролись..... Очень некрасиво поступили.
Відповісти
5
1
Vladey (Odessa - Guangzhou)
ох, как бы Данон не обанкротился потеряв такого ценного клиента...
Відповісти
0
4
adam (Київ)
Как можна забрать у детей возможность играть в футбол? Стыд и позор компании Данон !
Відповісти
6
1
Тоха86 (Киев)
Стыд и позор российской компании данон!
Відповісти
6
2

Новини Футболу

Найкращі букмекери

Букмекер
Бонус