Анатолій Коньков візьме участь у зустрічі керівників футбольних асоціацій

Анатолій Коньков візьме участь у зустрічі керівників футбольних асоціацій


24 січня президент Федерації футболу України Анатолій Коньков та виконавчий директор ФФУ Максим Бондарев відправилися до штаб-квартири УЄФА у швейцарському Ньоні. Вони візьмуть участь у засіданні керівників національних асоціацій.

Мета зустрічі − обговорення можливих поправок до Статуту ФІФА. Захід проводиться на прохання Міжнародної федерації футболу (ФІФА) та за участі генсека УЄФА Джанні Інфантіно.

Ще до засідання Інфантіно сказав наступне: "УЄФА має бути впевненим у тому, що у процесі переробки статутних документів ФІФА будуть збережені принципи ефективного управління і що усі поправки будуть чітко пояснені нашим національним асоціаціям, аби вони мали змогу визначити свою позицію. Ці питання вже обговорювалися на рівні конфедерацій, але зараз нам потрібно, щоб наші асоціації висловили свої думки. Після цього, як ми їх почуємо, побажання будуть передані для подальшого розгляду Виконавчому комітету УЄФА, який збереться на день пізніше".

Запланований порядок денний засідання:

- розгляд поправок до Статуту ФІФА, затверджених на конгресі ФІФА 2012 року;

- обговорення інших запропонованих поправок до Статуту ФІФА;

- обговорення інших можливих поправок до Статуту ФІФА;

- позиція асоціацій УЄФА щодо цих поправок (буде представлена Виконавчому комітету УЄФА на засіданні у Ньоні 25 січня 2013 року).

Після завершення зустрічі керівників національних асоціацій Джанні Інфантіно проведе прес-конференцію.

Оцените этот материал:
Источник:
ФФУ
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
Сергей М.Стороженко (Украина)
[quote datetime="24.01.2013 16:22" author="Парус2 (Днепропетровск)"] ну конечно куда же без него если он даже на поле непонятно зачем выходил в матче Англия-Украина, главное не нажраться, ну как это было после матча с Молдавией [/quote] Вы это лично видели, лично участвовали? Я уже как-то Вас спрашивал и повторюсь: "Нажирался со мной или с Коньковым? Расскажи, как понравилось в такой компании нажраться?"
Ответить
0
3
Вернуться к новостям
Комментарии 15
Сергей М.Стороженко (Украина)
[quote datetime="24.01.2013 16:22" author="Парус2 (Днепропетровск)"] ну конечно куда же без него если он даже на поле непонятно зачем выходил в матче Англия-Украина, главное не нажраться, ну как это было после матча с Молдавией [/quote] Вы это лично видели, лично участвовали? Я уже как-то Вас спрашивал и повторюсь: "Нажирался со мной или с Коньковым? Расскажи, как понравилось в такой компании нажраться?"
Ответить
0
3
Гонта (Киев)
Ехал бы ты мил-человек со своим любимым Конем на кудыкину гору! Понаехали, блин! Переведите свою федерацию в Донецк или Харьков и развлекайтесь там до полного опупения. До чего вы страну довели? А футбол? Когда то Украина в 10-у входила, а теперь с вашим "керивныцтвом" наступило покращення - ниже Гондураса. Нам что: целовать вас в шоколад за это? А ведь это ты вместе с Ярославским всех уговаривал Суркиса выгнать. Ну и что? Получили удовольствие? А то ли еще будет! После полного пролета
Ответить
2
0
Парус2 (Днепропетровск)
Сенсаційна інформація з’явилася у нас відразу після прильоту збірної України з Молдови, де команди зіграли внічию 0:0. У літак разом із командою Федерація футболу взяла численну групу представників ЗМІ. І на очах журналістів розігралася низка сцен за участі нового і незнайомого їм їще близько президента Федерації футболу України пана Конькова. Ось що пише один із журналістів веб-видання: «Після гри Анатолій Коньков опинився у мікст-зоні – робочому місці журналістів, де ми берем післяматчеві інтерв’ю у гравців. Анатолій Дмитрович одразу привернув нашу уваг , але лише одиниці, через необхідність вдихати відчутні алкогольні пари президента ФФУ, відважилися взяти у нього коментар по грі. До того ж вигляд мав очільник нашої федерації не дуже – чи був засмучений через результат збірної України, чи жалкував, що візит до гостинної «застільної» Молдови вже наблизився до кінця.» Такий демарш Анатолія Конькова змусив редакцію сайту 11na11.com провести певне розслідування-опитування серед тих журналістів, що прилетіли з Молдови. І представник паперового видання, який повертався в Київ з усіма, розказав: «Вже по прибутті до Києва, який знаходиться від Кишинева лише у годині льоту, наш новий президент «розквітнув»: дивився веселим, життєрадісним оком, жартував у компанії оточуючих. А перегар значно підсилився. Я бачив, як Анатолій Дмитрович піднімав собі настрій за шторкою бізнес-класу чартеру, де знамо як щедро наливають.» Оператор телебачення, котрий був частиною делегації збірної, поділився враженнями уже в кінці поїздки. «Це незабутньо. Такого я в житті іще не бачив. Президент Федерації футболу у солідному костюмі і з пакетиком ледве виходив з літака, йому навіть кинулися було допомогти дійти спеціального транспорту, і це бачили всі, хто був поруч. Я не кажу уже про запахи, якими наповнився аеропорт, та головне, що Анатолій Коньков ледь тримався на ногах! Такого президента федерації мені ніколи не доводилося бачити в житті, і таких кадрів раніше не доводилося ще знімати!» Найближчим часом 11na11.com обробить усі фото та головне відеоматеріали, що вони в нашому розпорядженні, і ми викладемо їх на сайт. Ситуація, оскільки, справді безпрецедентна! все из открытых источников
Ответить
1
0
Парус2 (Днепропетровск)
Обіцяв багато: чесність, школи, турботу про футбол на місцях, справжню масовість, реальну підтримку обл.федерацій (про авто для обл.голів вже Суркіс потурбувався)... Про це звітів поки не було. І реально тільки дрібнота. ==================== лучше позже, Днепр смотрел:) согласен на сто процентов
Ответить
0
0
Парус2 (Днепропетровск)
http://www.fcdnipro.ua/ru/news/2013/01/24/5756/
Ответить
0
0
z111965 (Kharkiv) (Харків)
Для журналіста сайту, який написав заголовок "українською": прийняти можна пологи, передачу, в тому числі на полі, посилку, повідомлення тощо. Хоч прочитайте правильне написання в тексті повідомлення ФФУ: "візьмуть участь".
Ответить
0
0
serstarki (Симферополь)
Толик,мы все за тебя будем переживать надеюсь ты помнишь,что последние семь стаканов всегда лишние.
Ответить
2
0
victorstriha (черкассы)
да ці питання важливі,чім визначення тренерського складу збірної України. нащо туди їхать,свій бардак експортувати в Європу.навіть смішно Коньков вирушує питання по - розгляду поправок до Статуту ФІФА, затверджених на конгресі ФІФА 2012 року.
Ответить
2
0
Веселый Рыкун (редактирую профиль)
Посадите на цепь хотя бы на неделю,пусть выхлоп выйдет...
Ответить
3
0
цитадель (Черкассы)
А фуршет?
Ответить
3
0
ОКУЛИСТ (London)
Офигенно,главное чтобы в аэропорту был duty free
Ответить
5
0
Парус2 (Днепропетровск)
ну конечно куда же без него если он даже на поле непонятно зачем выходил в матче Англия-Украина, главное не нажраться, ну как это было после матча с Молдавией
Ответить
6
0
z111965 (Kharkiv) (Харків)
На поле на Вемблі вийшов - і позитивний результат, на який ми сподівалися, але не дуже розраховували! )) Я у виході на газон побачив не тільки бажання засвітитися як новоспеченому функціонеру та потрапити на поле легендарного стадіону хоч і не в статусі гравця, а й підтримку пацанів. Як розумів - так і зробив Коньков. І не став би судити суворо саме цей його вчинок. Звичайно, головна його задача зовсім інша.
Ответить
0
0
Парус2 (Днепропетровск)
не не не, я ни в коем случае его не осуждаю за тот поступок (та и права никакого не имею права), ну вышел та и вышел себе, оно и действительно нормальный результат увезли, просто после последующих действий в должности президента ФФУ все его движения теперь как то расцениваю по другому, пусть теперь что то оооочень важное, правильное и умное сделает чтобы к нему стали относиться с уважением, тут ему нужно оооочень постараться, а почему он кстати не выходил в матчах с Молдавией и Черногорией? (или я просто не заметил?) про организацию этих матчей вообще молчу, с Молдавией вместо гимна Украины рекламу крутили, короче одно на другое так и навалилось, и это еще не все ...
 
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус