Олександр Гладкий: Зараз почуваюся добре, готовий до роботи – і фізично, і морально

Олександр Гладкий: Зараз почуваюся добре, готовий до роботи – і фізично, і морально


Гравці "Карпат" вирушили на другий тренувальний збір до Туреччини. Втім, у той момент, коли "Зелено-білі" клубним автобусом лише напрявлялися в львівський аеропорт імені Данила Галицького, центральний нападник карпатівців Олександр Гладкий вже був у Стамбулі.

– А ми з Павлом Ксьонзом вже в Туреччині, – почав розмову Сашко. – З дозволу головного тренера Ніколая Костова на місце другого збору ми добиралися самостійно. Ми прикинули і вийшло, що коли б ми з дому їхали у Львів і вже звідти разом з командою летіли до Туреччини, то значно менше часу провели б з своїми рідними.

– І давно ви вже в Стамбулі?
– Ні, за годину вирушаємо на місце збору, так що команду будемо зустрічати вже в готелі.

– Як провів вихідні між зборами?
– Їх було так "багато", що вони пролетіли, немов п’ять хвилин. Вихідні провів у Донецьку, з дружиною та сином. Зрозуміло, не відмовився, коли б перерва була на день-два довшою. Але все нормально, зараз зима – а це та пора року, коли нам, футболістам, доводиться багато часу проводити на зборах, далеко від рідних. Та й перерви надто довгі не підуть на користь – не можна вибиватися з робочого ритму, необхідно себе весь час тримати в тонусі.

– Важко дався перший збір?
– Нормально. Навантаження були чималі, але ми працювали з хорошим настроєм. Усвідомлення того, що попереду важливі ігри, до яких нам необхідно підійти в хорошій ігровій формі, додає мотивації викладатися на тренуваннях на повну і допомагає легше переносити навантаження.

– На першому зборі не було жодного спарингу. Це, напевне, трохи незвично?
– Нічого надзвичайного в цьому не бачу. Головний тренер вирішив, що під час першого збору матчів не буде. Він знає, що робить – значить так буде краще для команди. А час для спарингів ще буде. Ось на другому зборі зіграємо три матчі, перший з них вже у найближчу середу.

– Як почуваєшся фізично? Не відчуваєш втоми після першого збору, який був скерований на функціональну підготовку?
– Попрацювали ми не мало. Упродовж збору втому відчував після кожного заняття, а куди ж без неї. Зрештою, ми ж до Туреччини літаємо на збори, а не на відпочинок. Але зараз почуваюся добре, готовий до роботи – і фізично, і морально.

Оцените этот материал:
Источник:
ФК "Карпаты"
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус