ОФІЦІЙНІ ПРАВИЛА АКЦІЇ «Оболонь. Життя як футбол»

ОФІЦІЙНІ ПРАВИЛА АКЦІЇ «Оболонь. Життя як футбол»


ОФІЦІЙНІ ПРАВИЛА АКЦІЇ «Оболонь. Життя як футбол»
(надалі – «Правила Акції»)

1. Загальні положення

1.1. Акція «Оболонь. Життя як футбол» (далі – «Акція») проводиться за підтримки торгової марки «Оболонь». Акція має на меті підвищити обізнаність зацікавлених споживачів продукції під торговою маркою «Оболонь» щодо цінностей бренду «Оболонь».

1.2. Замовником Акції виступає Публічне акціонерне товариство «Оболонь» (надалі - Замовник).

Замовник Акції володіє всіма належними правами для замовлення акції з підтримки торгової марки «Оболонь».

1.3. Організатором та виконавцем Акції виступає Товариство з обмеженою відповідальністю «УА-ФУТБОЛ» (надалі – «Виконавець»).

1.4. Акція проводиться Виконавцем в мережі Інтернет на веб-сайті ua-football.com

1.5. Інформація про термін проведення Акції, її повні правила та умови доступні на веб-сайті ua-football.com

1.6. Виконавець здійснює технічну підтримку та адміністрування веб-сайту ua-football.com

2. Проведення Акції

2.1. В Акції можуть брати участь громадяни України, які на момент проведення Акції досягли 18 - річного віку (далі – «Учасники Акції»).

2.2. Не мають права брати участь у Акції працівники Виконавця чи Замовника і будь-яких інших компаній, які беруть участь в підготовці та проведенні Акції, та їх близькі родичі (чоловік/дружина, діти, брати/сестри, батьки), неповнолітні, а також особи, що не є громадянами України.

2.3. Акція проводиться в строк з 00:00:00 год. 15 жовтня 2011 року (включно) до 23:59:59 14 листопада 2011 року по всій території України (через мережу Інтернет).

2.4. Для того, щоб взяти участь в Акції, необхідно в строк з 00:00:00 год. 15 жовтня 2011 року (включно) до 23:59:59 28 жовтня 2011 року надіслати на електронну адресу photoquiz@ua-football.com фотографії із зображенням несподіваних втілень футболу в повсякденному житті (нестандартні локації для гри, несподівані гравці, оригінальні постановочні або ситуативні футбольні сюжети). Увага! До участі в акції не приймаються фотографії із зображенням професійних гравців футболу.

2.5. Після затвердження фотографій адміністрацією сайту ua-football.com і виставлення їх у спеціальному розділі починається голосування, яке продовжується до 23:59:59 14 листопада 2011р.

2.6. Один Учасник має право один раз проголосувати за одну фотографію.

2.7. Учасник, який набере найбільшу кількість голосів та виконає інші умови акції, отримає від Замовника Акції гарантований Подарунок (надалі – Переможець Акції). Гарантованим Подарунком в Акції є цифрова фотокамера.

2.8. За весь строк проведення Акції, Гарантований подарунок – цифрова фотокамера надається у кількості 1 (одна) штука.

2.9. За попереднім погодженням із Замовником Виконавцем може бути збільшена кількість Гарантованих Подарунків Акції, або включені в Акцію додаткові подарунки, не передбачені цими Правилами Акції

2.10. Рішення про визначення Переможця Акції розміщується на сторінці головній сторінці веб-сайту ua-football.com протягом 2 (двох) робочих днів з моменту закінчення строку проведення Акції. Рішення із визначення Переможця Акції є остаточним і оскарженню не підлягає.

2.11. Оподаткування Гарантованого Подарунку відбувається згідно із законодавством України. Податковим агентом з утримання і сплати податків згідно із законодавством України виступає Замовник Акції.

2.12. Для можливості отримання Гарантованого Подарунка, Учасникам необхідно надавати Виконавцю разом із фотографіями у електронному листі також свої персональні дані та контактну інформацію:

1. Відскановані перша і друга сторінки паспорта, а також сторінка з пропискою. У разі обрання Учасника Переможцем Акції, останній повинен додатково надати копію довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру.

2. Поштова адреса, по якій Учасник має змогу отримати Гарантований Подарунок у разі обрання його Переможцем Акції.

3. Контактний телефон.

2.13. Якщо в ході перевірки з'ясувалося, що Переможець Акції порушив Правила Акції, або вказав недостовірну інформацію про себе, або вручити йому Гарантований Подарунок неможливо з причин, що не залежать від Виконавця, Виконавець залишає за собою право розпорядитися Гарантованим Подарунком на власний розсуд.

2.14. За умови належного виконання Переможцем Акції умов Правил Акції, пересилання Подарунку Переможцю Акції провадиться силами та за рахунок Замовника Акції.

2.15. Якщо Переможець Акції не звернеться до Виконавця із відповідним повідомленням та/або не надасть необхідні дані та документи, передбачені п. 2.12. Правил Акції, Виконавець має право розпорядитися Гарантованим Подарунком на власний розсуд.

3. Права та обов'язки Учасників Акції

3.1. Всі Учасники Акції зобов'язуються виконувати Правила Акції. Для отримання Гарантованого Подарунку в рамках цієї Акції Переможець Акції має надати Виконавцеві достовірну персональну інформацію, у т.ч. інформацію щодо контактів з ним, (надалі – персональна інформація) та необхідні документи згідно з положеннями Правил Акції.

3.2. Беручи участь в Акції, кожен Учасник Акції тим самим підтверджує свою згоду на безоплатне використання його імені, прізвища, фотографії, інтерв’ю або інших матеріалів про нього з рекламною/маркетинговою метою, в т.ч. право публікації (в т.ч. його імені і фотографії) в засобах масової інформації, будь-яких друкованих, аудіо- та відеоматеріалах, інтерв'ю зі ЗМІ, у випадку отримання Гарантованого Подарунку, а також для надсилання інформації, повідомлень (в т.ч. рекламного характеру) тощо, без будь-яких обмежень за територією, часом та способом використання, і таке використання жодним чином не відшкодовуватиметься Виконавцем Акції та/або будь-якою третьою особою.

3.3. Кожен Учасник Акції має право на отримання Гарантованого Подарунку в разі виконання умов п. 2 цих Правил Акції, якщо він буде визначений як Переможець Акції.

3.4. Заміна Гарантованого Подарунку, в т.ч. грошовим еквівалентом або будь-яким іншим благом, не допускається. Гарантований Подарунок обміну та поверненню не підлягає. Передача права на отримання Гарантованого Подарунку іншій особі не допускається.

3.5. Отримання Гарантованого Подарунку передбачено тільки Учасниками Акції, які будуть мати на це право відповідно до цих Правил Акції, та не може розглядатися як грошове зобов’язання. Не допускаються будь-які дії, операції, угоди, де Гарантований Подарунок буде предметом угоди або засобом платежу.

3.6. Відповідальність Виконавця Акції, перед усіма Учасниками Акції, обмежується сумою еквівалентній вартості відповідної кількості Гарантованих Подарунків, вказаних у цих Правилах Акції.

4. Права, обов'язки та відповідальність

4.1. Виконавець не несе відповідальності за невиконання або неналежне виконання своїх зобов'язань, що стало результатом збоїв у телекомунікаційних і енергетичних мережах, дій шкідливих програм, а також недобросовісних дій третіх осіб, спрямованих на несанкціонований доступ та/або виведення з ладу програмного та/або апаратного комплексу Виконавця.

4.2. Виконавець має право відмовити Переможцю Акції в наданні Гарантованого Подарунку, якщо Переможець Акції надав про себе недостовірну інформацію, або будь-яким іншим чином порушив Правила Акції.

4.3. Виконавець та Замовник не несе жодної відповідальності за будь-яку шкоду чи збиток, понесені Переможцем Акції внаслідок використання ним Гарантованого Подарунку чи участі в Акції.

4.4. Виконавець та Замовник не несе жодної відповідальності за якість Гарантованого Подарунку.

4.5. Із моменту належної відправки Гарантованого Подарунку Замовником на адресу, зазначену Переможцем Акції для отримання ним такого Гарантованого Подарунку, зобов’язання Замовника за цими Правилами Акції вважаються виконаними.

5. Порядок і спосіб інформування про умови Акції

5.1. Інформування щодо Правил Акції здійснюється за допомогою анонсування Акції та розміщення Правил Акції на сторінці веб-сайту ua-football.com

5.2. Ці Правила Акції та умови можуть бути змінені та/або доповнені Виконавцем Акції протягом всього строку проведення Акції. Зміна та/або доповнення цих Правил Акції можливі у випадку їх оприлюднення у тому ж порядку, що визначений для інформування про Правила Акції. Такі зміни та доповнення набувають чинності з моменту опублікування, якщо інше не буде спеціально визначене безпосередньо змінами/доповненнями до цих Правил Акції.

6. Заключні положення

6.1. У випадку виникнення ситуацій, що допускають неоднозначне тлумачення цих Правил Акції, і/або питань, не врегульованих цими Правилами Акції, остаточне рішення приймається Виконавцем за погодженням із Замовником Акції відповідно до вимог законодавства України. При цьому рішення Виконавця Акції є остаточним і не підлягає оскарженню.

6.2. Приймаючи участь в Акції, тим самим Учасник Акції підтверджує факт ознайомлення з цими Правилами Акції і свою повну та безумовну згоду з ними. Порушення Учасником Акції цих Правил Акції або відмова Учасника Акції від належного виконання цих Правил Акції (в т.ч. механізму, порядку та строків проведення Акції та/або отримання Подарунка та ін.) вважається відмовою Учасника від участі в Акції та отримання Гарантованого Подарунку, при цьому такий Учасник Акції не має права на одержання від Виконавця або Замовника Акції будь-якої компенсації, а результати участі цього Учасника в Акції визнаються недійсними.

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус