"Карпати" підписали гравця збірної Чорногорії

28 февраля 2013, четверг. 23:58


В останній день трансферного вікна львівські "Карпати" підсилилися колишнім хавбеком англійського "Блекберна" Сімоном Вукчевічем.

Контракт підписано терміном до завершення нинішнього сезону з погодженою сторонами опцією продовження. У "Карпатах" чорногорський вінгер виступатиме під 3-м номером.

Сімон Вукчевіч - вихованець клубу "Будучность". У 2003 році перейшов до белградського "Партизана", за який зіграв 61 матч і забив 16 голів. У 2006 році став гравцем російського "Сатурна" (28 матчів, 1 гол). Уже через рік Вукчевіч переїхав до Португалії і підписав контракт з лісабонським "Спортінгом". За "зелено-білих" він провів 125 матчів, відзначився 23 рази і віддав 14 гольових передач. Після чотирьох років, проведених за "Спортінг" чорногорець став гравцем англійського "Блекберна" (21 матчі і 2 голи).

У складі збірної Чорногорії Сімон Вукчевіч грає з 2007 року. Він взяв участь у першому офіційному матчі нової держави (до цього грав за збірну Сербії і Чорногорії) проти Угорщини. Загалом за збірну він провів 37 матчів і забив 1 гол.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Читайте также

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости