"Карпати": зробимо все, аби довести: наші результати не випадкові

25 марта 2010, четверг. 10:09


У неділю «зелено-білі» зіграють проти «Дніпра». А це означає, що посеред тижня «Карпати» традиційно розкривають деякі свої карти. Окрім Олега Кононова, який вчора відсвяткував 44-й рік народження, до журналістів прийшли Ігор Худоб’як та Ігор Ощипко.

Олег КОНОНОВ. У нас особливих проблем зі складом нема. Не зможе вийти на поле дискваліфікований Іван Мілошевіч, під питанням участь у грі Олега Голодюка. Швидше за все, він цю гру пропустить, а до наступної готуватиметься. Хоча усе буде залежати від наших лікарів. Загалом же ми готуємося в звичному режимі.

Про суперника скажу, що «Дніпро» зараз у хорошій формі, команда демонструє атакувальний і комбінаційний футбол. Для мене, як для тренера, буде цікаво провести цю гру і порівняти рівень підготовки команд. Водночас, ми зробимо все для того, аби довести, що наші весняні результати не є випадковими. Важливим фактором успішної гри стане підтримка уболівальників, тож запрошуємо усіх на стадіон.

– Запитання до гравців. Учора в Олега Кононова був день народження. Як відзначили?

Ігор ОЩИПКО: Ми гарно його привітали, а потім пішли тренуватися. Олег Георгійович постарався, щоб ми добре спали (сміється). А щодо подарунку… Спробуємо презентувати його в неділю, на матчі.

– Запитання до Олега Кононова. У першому колі «Карпати» тричі пропустили від «Дніпра», зокрема, після стандартів. Те ж сталося і у матчі проти «Оболоні»…

– Справді, цього тижня ми будемо працювати над стандартами у посиленому режимі. Ми знаємо, як «Дніпро» виконує штрафні і кутові, тож готуємося до них. Помилки, які були в Києві, розібрали.

– Запитання до гравців. Ця гра, очевидно, викличе чималий ажіотаж, а також інтерес у тренерів збірних. Якщо ви знаєте, що на стадіоні присутні тренери збірної, граєте з підвищеною мотивацією?

Ігор ХУДОБ’ЯК. У першу чергу, на свою гру треба дивитися. Тренери на різні матчі їздять – не варто на цьому зациклюватися.

Ігор ОЩИПКО. Мене це мало цікавить. Головне – самому максимально концентруватися на грі.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости