Віталій Кварцяний: "Я даватиму інтерв’ю, коли все закінчиться"

15 января 2012, воскресенье. 22:13


Новорічні та різдвяні свята залишилися позаду, і футбол почав знову повертатися до активного життя. Пам’ятаючи про події, що відбулися на вітчизняних теренах довкола луцької «Волині» (відставка головного тренера), ми зателефонували знову до її колишнього керманича Віталія Кварцяного. Розуміючи, що тема луцької команди для її багаторічного наставника болюча, спробували розпочати розмову з розгляду виступу «Волині» в осінній частині змагань.

— Віталію Володимировичу, команду восени тренували все-таки ви. Може про це хоч поговоримо?

— Я вибачаюся, але, щиро кажучи, не хочу зараз давати жодних інтерв’ю чи коментарів. Я вже залишив команду, правильніше буде, якщо даватимуть оцінку виступу «Волині» ті люди, які працюють в клубі.

— У «Волині» ви не залишаєтеся?

— Зараз я завершую організаційні питання і чекаю, коли клуб розрахується зі мною за контрактом, адже мені внаслідок розірвання угоди все-таки мають сплатити певні кошти. Коли це все завершиться, можливо, я даватиму якісь коментарі або інтерв’ю.

— Тоді є сенс звернутися по коментар до вашого помічника Вадима Лазоренка?

— Навряд чи він вам щось розповість. Вадим Миколайович теж не працюватиме у «Волині». Тема неприємна, дозвольте завершити розмову.

— Тоді лише одне запитання: ви залишитеся в футболі? Працюватимете тренером?

— На 34-му році цієї роботи професію вже не змінюють. Звичайно, хочу працювати за фахом. Зараз трохи підлікуюся, трішки відпочину та проаналізую своє футбольне життя, а вже десь після 20-х чисел телефонуйте — спробую відповісти на всі ваші запитання.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости