Контрольный матч. "Кривбас" - ФК "Войводіна" (Нові Сад, Сербія) 2:0

18 февраля 2012, суббота. 18:31


18 лютого криворізький «Кривбас» зіграв другий контрольний поєдинок на останньому зборі перед поновленням чемпіонату.

Суперником нашої команди став сербський клуб «Войводіна» (Нові Сад), що йде 4-м в чемпіонаті Сербії.

Перший тайм пройшов за відчутної ігрової та територіальної переваги кривбасівців. Вже на початку тайму наша команда відкрила рахунок – удар Даріяна Матіча не зміг парирувати голкіпер «Войводіни». Після пропущеного м’яча сербська команда на деякий час заволоділа ініціативою, але кривбасівці захищались чітко та впевнено.Друга половина тайму пройшла в атаках нашої команди. Кривбасівці створили багато небезпечних моментів біля воріт сербської команди, однак реалізувати їх не змогли.

Другий тайм пройшов за тим же сценарієм – «Кривбас» атакував більше та гостріше. «Войводіна» захищалась великими силами, але й це не зберегло їхні ворота в недоторканості. Наприкінці гри Вролодимир Лисенко ударом з середньої відстані забив другий та останній гол в цьому матчі. Слід визнати, що в цьому матчі «Кривбас» виглядав значно краще за свого суперника, здобувши цілком закономірну перемогу – 2:0.

«Кривбас» - 1-й тайм: Бойко, Лисицький, Лобжанідзе, Сердюк, Федорчук, Матіч, Канкава, Бартуловіч, Валєєв, Самодін, Костишин.

2-й тайм: Штанько, Сердюк, Федорчук (Яколіш, 80), Лобжанідзе, Льопа Єслінек, Федорів, Габовда, Іващенко, Антонов, Лисенко.

Наступний поєдинок криворізька команда зіграє 22 лютого проти російського ФК «Краснодар». Майже відразу після матчу з румунською «Астрою» розташування «Кривбасу» за рішенням тренерського штабу залишив вірменський захисник Роберт Арзуманян.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости