Дедечко: Не думаю, що хтось буде проти виходу "Кривбаса" до єврокубків

20 марта 2013, среда. 21:31


Автор переможного голу у ворота "Дніпра" Денис Дедечко розповів в інтерв’ю про яскравий старт "Кривбаса" навесні.

- Футбольна громадськість назвала результат у Дніпропетровську сенсаційним. Погоджуєшся із цим?

- Чому ж сенсаційним? Так сказати - значить, не поважати себе. Дійсно, ми сперечались із сильним суперником. Але виходили грати на результат. І у таких матчах, як проти "Динамо", "Дніпра" дізнаєшся, чого ти вартий насправді. До того ж ми добре себе показали в усіх трьох березневих зустрічах. Тому дивуватись немає чому. А те, що інші вважають такий наш успіх несподіванкою, то, гадаю, ми зробили все для того, щоб надалі "Кривбас" сприймали всерйоз.

- У чому ви переграли суперника, чим "Дніпро" вам поступився? Які думки були по ходу зустрічі?

- Гадаю, запорукою нашої перемоги стала дисципліна та виконання тренерської установки. Чого не вистачило "Дніпру", не хочу розмірковувати. Є люди, які розберуть причини поразки дніпропетровців. Коли пропустили і під час перерви були якісь відчуття, що шанси змінити результат на свою користь будуть. Трохи пощастило, що вже у першій атаці другого тайму зрівняли рахунок. Потім господарям все ж не вистачало 11-го футболіста, а надмірне бажання забити навіть трохи заважало. Так буває, коли тобі перемога потрібніша за суперника. "Дніпро" був саме у такій ситуації.

- Згадай свій гол. Це була награна комбінація?

- Ні, по ситуації. Наш голкіпер вибивав м’яч від своїх воріт. Я вирішив пробігтися на чужу половину поля. Виявилось, що недаремно. Коли Олексій Антонов праворуч прийняв передачу і відпасував у центр на мене, то ніяких варіантів розвитку атаки вже не було, та й часу на міркування не залишалось. Треба було бити.

- Як "Кривбас" заповнює паузу у Чемпіонаті України, готуючись до "Металіста"?

- Нас розпустили до п’ятниці, дали трохи відпочити. Потім зберемось, і нам скажуть план подальшої роботи і про те, чи будуть у нас товариські поєдинки. "Металіст" - останній із зіркових суперників у нинішньому сезоні. Навряд чи тренери щось змінюватимуть, адже граємо у свій футбол, і він приносить нам результат. Непогано було б закріпити вже здобуте ще однією перемогою.

- До турнірної таблиці зазираєш?

- Не особливо. Хоча дивлячись, куди ми піднялись, звичайно, окремі думки, відвідують. Але є моя думка, і є думка керівництва клубу. Мені про плани невідомо, адже у кожній команді свої обставини. Втім, не думаю, що якщо ми продовжуватимемо у тому ж дусі, що хтось буде проти виходу "Кривбаса" до єврокубків.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Читайте также

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости