Беженар: Рівень майстерності лідерів "Дніпра" виявився вищим, ніж у гравців "Шахтаря"

26 августа 2013, понедельник. 19:13


Екс-захисник дніпропетровського "Дніпра" та київського "Динамо" Сергій Беженар прокоментував перемогу дніпропетровців над донецьким "Шахтарем".

"Шахтар" так і не навчився грати при стандартах на власні ворота. З року в рік команда пропускає м'ячі після навісів та закидань верхом. Центральні захисники грають нещільно у своєму карному майданчику. У моменті з другим голом Кучер припустився жахливої помилки – він виявився позаду Зозулі. Завадити удару ніяк не міг. Загалом "Дніпро" продемонстрував чоловічий характер. Хлопці довели, що їх рано списувати з рахунків.

У гравців "Шахтаря" найперше немає минулорічної впевненості у власних силах. Гравцям, що покликані замінити лідерів, банально бракує майстерності. В атаку з бажанням ідуть усі. Назад повертається половина й ті біжать без бажання. У грі, коли гірникам треба було відігруватися, лідер "Дніпра" Коноплянка почував себе, як риба у воді. У розрідженому просторі й на швидкості він легко обігрував навіть такого монстра як Даріо Срна.

Загалом у вчорашньому матчі рівень майстерності лідерів "Дніпра" виявився вищим , ніж у їхніх колег із "Шахтаря". Тішить те, що до Ліги Чемпіонів залишається три тижні й Мірча Луческу має час стабілізувати гру. А "Дніпро" за рівнем гри вже зараз готовий до найсерйозніших випробувань", – вважає експерт.

Нагадаємо, що у вчорашньому матчі 7-го туру "Дніпро" переконливо переміг "Шахтар" з рахунком 3:1.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Читайте также

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости