Петро Димінський: «У Ковєля контракт з «Карпатами» на 4 роки. Чекаємо на його повернення»

10 января 2008, четверг. 15:08


«Якщо поглянути на конфлікт зі сторони, здається, що відбувається повторення скандалу навколо «Еліти-центр». Людина дає аванс, підписує договір, згідно з яким вона придбає квартиру за рік, якщо та їй сподобається, потім віддає решту грошей. А коли будинок зведено, цій людині кажуть, що квартири не віддадуть, бо є інший покупець, який дає більше грошей. У цій ситуації мені шкода самого Ковєля, який став заручником чиїхось інтриг. Розбиратися тут навіть немає у чому – Ковєль є гравцем «Карпат». У нас є договір, є документи щодо перерахунку грошей – 430 тисяч доларів.

Під час розмови зі мною наприкінці року Ковєль казав, що не хоче змінювати команду. Я запропонував йому поліпшити умови.

Пригадуєте, я свого часу заключив джентльменську угоду з Батістою: якщо він забиває 12 голів у чемпіонаті, я дарую йому «Мерседес». Подібну угоду я запропонував Ковєлю: якщо він стає найкращим бомбардиром другого кола чемпіонату, я віддаю йому свій новий «Мерседес», а таких в Україні лише два. Ковєль тоді ще жартома сказав, що на ракетах не літає. Тим не менше, я дав йому аванс на купівлю машини, нехай лише грав би. Утім, не варто на цю тему так активно говорити – у Ковєля контракт з «Карпатами» на 4 роки.

Якщо ж Ковєль не захоче залишитися у Львові, ми його, як і інших, силою тримати не будемо. Захоче «Сатурн» його викупити – ми будемо про це говорити. Ще скажу, що в суди ми звертатися не будемо – Ковєль наш гравець, і ми чекаємо на його повернення».





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости