Львівські уболівальники просять призначити на матч "Металіст" - "Карпати" іноземну бригаду арбітрів

12 марта 2008, среда. 13:08


3-го березня ФК «Карпати» надіслав листа за підписом генерального директора клубу Олександра Єфремова на адресу харківського «Металіста» з проханням погодити призначення на матч «Металіст» - «Карпати», що відбудеться у Харкові 19 квітня, іноземної бригади арбітрів.

У відповідь наступного дня, 4-го березня, львівський клуб отримав відмову. Генеральний директор «Металіста» Сергій Волик пояснив таку позицію тим, що харківський клуб не схвалює практику залучення до матчів українського чемпіонату іноземних арбітрів. Згідно Регламенту Всеукраїнських змагань з футболу серед команд професіональних клубів призначення іноземної бригади арбітрів можливе лише за згоди двох клубів.

У зв’язку з цим уболівальники «Карпат» вирішили звернутися до власника та президента ФК «Металіст» Олександра Ярославського з проханням, аби той вплинув на ситуацію і матч «Металіст» - «Карпати» обслуговувала іноземна бригада арбітрів.

Відкритий лист

Президенту ФК "Металіст"

п. Ярославському Олександру Владиленовичу

Шановний Олександре Владиленовичу!

Футбольний Клуб "Металіст", будучи одним з лідерів чемпіонату України та одним з претендентів на здобуття путівки в Лігу чемпіонів, довів, що є амбітним і потужним клубом, якому до снаги вирішувати найскладніші завдання у вищій лізі вітчизняного футболу. Львівські "Карпати" нині перебувають лише на шляху до майбутніх гучних перемог, тож матч, що відбудеться 19 квітня у Харкові, обіцяє бути принциповим і надважливим у вирішенні турнірних завдань для обох команд.

Зважаючи на, м"яко кажучи, "дивні" матчі в українському чемпіонаті, що почастішали останнім часом, просимо Вас як Президента ФК "Металіст" піти назустріч проханню львівського клубу щодо призначення на матч "Металіст" - "Карпати" іноземної бригади суддів. Буде прикро, якщо помилки або упередженість вітчизняного арбітра зіпсує враження від цього поєдинку уболівальників обох команд. Переконані, що лише за чесного суддівства, незважаючи на результат цього матчу, у виграші залишаться і харківські, і львівські вболівальники.

З повагою, уболівальники ФК "Карпати"

Жехович Григорій Миколайович

Калита Микола Миколайович

Федорович Олег Васильович

Деревецький Віталій Андрійович

Терлецький Степан Йосипович

Ковалик Андрій Романович

Марчишин Тарас Богданович

Данилевич Руслан Романович

Серафин Юрій Степанович

Гетто Володимир Васильович





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости