Євген Селезньов: "Динамо" завжди має резерв"

19 марта 2011, суббота. 23:45


Найкращий голеадор Епіцентр Чемпіонату України Євген Селезньов пропустить центральний поєдинок 22-го туру «Дніпро» − «Динамо».

− Женю, чи тримав ти у голові перед матчем у Харкові, що у тебе в пасиві раніше вже було три жовті картки?

− Так, я чудово знав про загрозу дискваліфікації. Але знало про це багато людей, у тому числі, і арбітр того поєдинку. Єдиний шанс пред’явити мені попередження суддя використав вже у той момент, коли мене замінили. Абсолютно впевнений, що для діставання картки з кишені у нього не було жодного приводу.

− Так чи інакше, ти дискваліфікований. Засмучений, що не зіграєш у такому поєдинку?

− Дуже. Хочеться грати у будь-якій зустрічі − не лише проти «Динамо». Тепер нічого не поробиш − доведеться допомагати партнерам думками з трибун «Дніпро-Арени».

− Хуанде Рамос провів на тренерському містку «Дніпра» 7 матчів до зимової перерви. Наскільки зараз все змінилось?

− Це абсолютно дві різні команди. Ми працюємо за іншою програмою, у нас нова тактична схема. Про інші подробиці я не стану розповідати − це краще спитати у тренерів. Головне, що за багатьма показниками створена нова команда. Справа за результатами.

− Якщо брати саме турнірні показники, то ви у березні двічі зіграли 2:2. За який матч більш прикро?

− Звичайно, за матч у Харкові. Протягом усього першого тайму і більшої частини другого на полі була практично одна команда. Нічию для «Металіста» можна пояснити лише нереальним везінням. Мені казали, що після закінчення того поєдинку суперники казали про закономірність результату і рівність сил на полі. Але гру всі бачили і кожен розуміє, що то зовсім не так. Знають, звичайно, і самі гравці харківського клубу.

− Зараз ти випереджаєш найближчих переслідувачів серед кращих бомбардирів сезону на три м’ячі. Такої переваги вистачить на решту турів?

− Переді мною ніхто, у тому числі і я сам, не ставив завдання забити більше за інших. Головне − командний результат, особистий стоїть на другому місці.

− Хоча й без тебе, але на «Дніпро» чекає дуже відповідальний поєдинок. Як гадаєш, зможе твоя команда скористатись з того факту, що «Динамо» щойно повернулось із Англії, де провело надважку зустріч?

− Саме на це й не треба зважати. «Динамо» − такий клуб, який завжди має резерв, вміє розподіляти сили на різні матчі, концентруватись у потрібний момент. Кияни також розуміють, що переслідувачі не дрімають і розслабленість їм може дорого коштувати.

− Наостанок хотілося б спитати, що думаєш про шанси українських команд у чвертьфіналах єврокубків?

− Гадаю, що «Брага» − суперник для «Динамо» слабший, ніж попередній. Тобто всі шанси для потрапляння до півфіналу у киян є. Щодо «Шахтаря», то донеччанам доведеться зіграти з однозначно найкращою командою світу на сьогоднішній день. Гадаю, протистояти «Барселоні» буде нереально. Це − «непрохідний» клуб.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости