Євген Шахов перебереться до країни тюльпанів?

22 марта 2012, четверг. 22:34


Українських легіонерів у європейських країнах (якщо не брати до уваги чемпіонати Білорусі, Молдови) — обмаль. Причина небажання європейців купляти українців — тема іншого матеріалу, а у цій замітці ми розповімо про можливий переїзд нашого співвітчизника у далеко не останній в Європі чемпіонат.

Чутки про зацікавленість «Вітесса», який нині посідає сьоме місце у голландському чемпіонаті, у персоні півзахисника нашої «молодіжки» та дніпропетровського «Дніпра» Євгена Шахова, з’явилися наприкінці минулого року, але тоді здавалося, що далі порожніх балачок справа не піде. Як виявилося — пішла! За інформацією, яка надійшла в «УФ» з достовірних джерел, не так давно «Вітесс» надіслав офіційний трансферний запит дніпропетровському «Дніпру». Якщо простішими словами — голландці зробили нашому клубу реальну пропозицію з продажу півзахисника Євгена Шахова. Звісно, щодо підтвердження цього факту журналіст «УФ» зателефонував генеральному директору ФК «Дніпро» Андрію Стеценку. Втім, заздалегідь продумані питання щодо цього переходу виявилися непотрібними — так вийшло, що діалог містив у собі лише одне запитання й одну відповідь. Традиційно небагатослівний Андрій Вікторович із упевненістю у голосі заявив, що жодного запиту від клубу «Вітесс» «Дніпро» не отримував. Зрозуміло, що через це й коментувати нема чого. В принципі, реакція як для босів вітчизняних клубів цілком нормальна — на наших теренах звітність передусім перед уболівальниками про процеси у клубі вважається чимось дикунським. Однак і забирати право на мовчання в очільників ФК ніхто не збирається.

Наостанок кореспондент «УФ» вирішив звернутися безпосередньо до головного «фігуранта» справи — Євгена Шахова. Але спроби додзвонитися до півзахисника виявилися марними — не підняв слухавку футболіст «Дніпра».

То що, очікуємо наступних новин?





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости