Заява прес-служби ФК "Арсенал" (Київ)

30 марта 2012, пятница. 01:11


Керівництво ФК «Арсенал» (Київ) звернулося до президента ФФУ Григорія Суркіса та куратора суддівського корпусу П’єрлуїджи Колліни з листом, текст якого ми наводимо повністю.

«Вельмишановні панове!

До керівництва ФК «Арсенал» (Київ) звернулася група фан-клубу, яка стверджує, що в середовищі фанів вже протягом кількох днів поширюються чутки про начебто договірний характер, що може мати матч 25-го туру Епіцентр-Чемпіонату України з футболу «Олександрія» — «Арсенал» (Київ).

Крім того, за їх твердженням, підозріло незвичними є ставки на футбольному тоталізаторі, про існування якого добре відомо усім любителям футболу країни.

Реагуючи на цю інформацію, керівництво ФК «Арсенал» (Київ) має повідомити наступне:

1. Футбольний клуб «Арсенал» (Київ) буде у неділю, 1 квітня, грати з «Олександрією» так, як грає завжди, — чесно та по-спортивному безкомпромісно.

2. Ми просимо вас взяти під особистий та особливий контроль характер спортивної боротьби у цьому матчі. Вважаємо це вкрай важливим, щоб усунути навіть найменші чутки про неприйнятні речі напередодні проведення у нашій країні Євро-2012.

Ще раз підкреслюємо: ані у чесності нашого суперника у 25-му турі, ані у компетентності та професіоналізмі суддівської бригади ми сумнівів не маємо! Але ситуація вимагає ретельного контролю за матчем, що відбудеться, задля того, щоби зберегти цю віру непохитною також і у наших вболівальників».





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости