ФК Карпати спростували заяву Ігоря Гатаулліна про відсутність підігріву на стадіоні Україна

10 декабря 2013, вторник. 10:04


ФК "Карпати" прокоментували заявку голови Комітету ФФУ з атестування футбольних клубів Ігоря Гатаулліна про те, що на львівському стадіоні "Україна" відсутній підігрів поля.

"ФК "Карпати" розуміє, що Ігор Федорович лише нещодавно очолив підрозділ ФФУ, який має бути обізнаний зі справами в інфраструктурі та господарстві українських футбольних клубів, і його могли неправильно поінформувати, однак за відсутності офіційного спростування цих слів обов’язком львівського клубу є зробити це самому.

Як відомо, система підігріву була встановлена на стадіоні "Україна" ще 16.11.2007, і відтоді жодних нарікань на її функціонування не було ні з боку ФФУ, ні з боку команд-суперниць львівських "Карпат". Більше того, традиційно якісну готовність газону "України" у перших весняних матчах після поновлення чемпіонату неодноразово відзначали як експерти, так і тренери та гравці команд-гостей", - йдеться в заяві на офіційному сайті "Карпат".

Львівський клуб також опублікував Акт від 27 лютого 2013 року, затверджений відповідною комісією, і копія якого перебуває в розпорядженні Комітету ФФУ з атестування футбольних клубів. При цьому зазначається, що в інакшому випадку "Карпати" не були б допущені до змагань.

Також "Карпати" опублікували документ, що засвідчує прийняття системи електропідігріву трав’яного газону футбольного поля стадіону «Україна» в експлуатацію 16.11.2007:

Нагадаємо, раніше генеральний директор ФК "Карпати" Ігор Дедишин в інтерв'ю програмі Профутбол розкритикував діяльність Української Прем'єр-ліги.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Читайте также

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости