Попов: Участь футбольних клубів Криму в РПЛ нереальна, такого в принципі не може бути

12 марта 2014, среда. 22:53


Перший віце-президент ФФУ Анатолій Попов наголосив, що кримські "Таврія" і "Севастополь" не зможуть виступати в російській першості.

"Виступ пари прем’єрлігових команд у якомусь іншому чемпіонаті, крім українського, нереальний абсолютно. Зрозумійте, у всесвітньої футбольної спільноти зовсім інше бачення ситуації, є чіткий закон: клуб, який розміщується на території однієї держави, не має права брати участь у офіційних турнірах іншої держави".

"Тому якщо "Севастополь" і "Таврія" чи інші кримські клуби забажають заявитися, припустімо, в першості РФ, міжнародні футбольні органи їм цього елементарно не дозволять. У них тут є один шлях - чемпіонати Придністров’я чи Абхазії, або, в крайньому випадку, - першість Криму. Ось і все. Повторюю, стан справ простий: світ ніколи не визнає ні кримського референдуму, ні приєднання півострова до Росії, ні його існування у вигляді псевдосамостійного політичного суб’єкта; аналогічна процедура очікує як потенційно можливий кримський чемпіонат, так і участь тамтешніх ФК у іноземній лізі".

"Це - не моя позиція, то бачення міжнародного співтовариства. Тому резюмую: участь ФК Криму в РПЛ нереальна, бо такого в принципі не може бути", - додав Попов.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Читайте также

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости