Колектив ФФУ відповів на звинувачення Конькова

3 марта 2014, понедельник. 12:32


ФФУ виступала з заявою, в якій підкреслює, що працівники Федерації не писали ніякого листа з приводу протиправної діяльності Анатолія Конькова:

"Колектив Федерації футболу України був неприємно здивований появою в ЗМІ відкритого листа, підписаного нашим іменем, оскільки жодних заяв з подібними обвинуваченнями на адресу керівництва ФФУ співробітниками не робилось.

Тому, ми наполегливо просимо представників вітчизняних мас-медіа не тиражувати інформацію, що не відповідає дійсності та не довіряти жодним заявам колективу ФФУ, що не є підписаними співробітниками або опублікованими на офіційному сайті нашої організації.

Крім того, вважаємо за необхідне звернутися до тих осіб, котрі займаються розповсюдженням подібних наклепів − будь-які матеріали провокаційного змісту негативно позначаються не лише на репутації національної футбольної асоціації, а й на іміджі усієї футбольної спільноти нашої країни", - йдеться в заяві.

Нагадаємо, напередодні на адресу UA-Футбол надійшов лист від представників ФФУ, в якому були документально зафіксовані факти корупційної діяльності з боку діючого очільника Федерації Анатолія Конькова.

У той же час, перший віце-президент ФФУ Анатолій Попов підтвердив достовірність документів, які раніше з'явилися на нашому сайті.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Читайте также

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости