Динамо - Янг Бойз онлайн трансляция матча

Рейтинг матча:
Киев
0 - 0
Матч завершен
Ход матча
Личные встречи
Динамо
2
Побед
6
Игр
1
Побед
Янг Бойз
Контрольные матчи клубов УПЛ и ПФЛ 2023/2024
Контрольные матчи клубов УПЛ и ПФЛ 2022/2023
Лига Европы 2017/2018
Лига Европы 2017/2018
Последние матчи - Динамо
Премьер-лига 2023/2024
Премьер-лига 2023/2024
Премьер-лига 2023/2024
Премьер-лига 2023/2024
Премьер-лига 2023/2024
Показать больше
Последние матчи - Янг Бойз
Чемпионат Швейцарии 2023/2024
Чемпионат Швейцарии 2023/2024
Чемпионат Швейцарии 2023/2024
Чемпионат Швейцарии 2023/2024
Чемпионат Швейцарии 2023/2024
Показать больше
Трансляция
В другому таймі кияни показали себе трохи яскравіше. Однак, недостатньо для того, щоб забити хоча б один м'яч. Непоганий момент був у Ваната, але за браком досвіду нападник не зміг його реалізувати. Вцілому - є як плюси, так і мінуси - потрібно працювати.
90+3'
Свисток
А ось і фінальний свисток! Рахунок на табло так і залишається нульовим!
90'
Одну хвилину додано до другої 45-хвилинки.
89'
Опасный момент
Який же небезпечний удар від Кетліна! Хавбек суперника закрутив у дальній кут з 20 метрів, але Нещерет витягнув!
86'
Гравці Янг Бойз володіють м'ячем в центрі поля. Динамівці не припиняють грати в пресингу. Щоправда, поки що результату немає.
83'
Опасный момент
Знову у Ваната момент! Цього разу він з кількох метрів завдав удару по воротах після пасу з глибини, але голкіпер на місці.
79'
І ще одна спроба атакувати від динамівців. Цього разу - через центр поля. Ванат прокинув на Супрягу, але той не зміг загострити.
75'
Кияни комбінують на правому фланзі та намагаються пройти до штрафного майданчика Янг Бойз. На даний момент - безуспішно.
71'
Замена
Тепер вже потрійна заміна від Луческу. Сирота, Гармаш та Супряга замість Бєсєдіна, Буяльського та Попова.
66'
Опасный момент
Ванат! Який же момент у Динамо! Владислав виходить на рандеву з голкіпером та пробиває в ближній кут низом. Голкіпер встигає відбити завдяки тому, що максимально скоротив відстань між собою та м'ячем.
62'
Швейцарці контролюють м'яч в центрі поля. Поки що ніяких загострень - кияни все читають та не дають супернику створити небезпеку.
58'
Замена
Подвійна заміна в складі Динамо. Замість Кендзьори зіграє Тимчик, а замість Вербіча - Ванат.
54'
Кендзьора непогано вкинув з-за бокової лінії на Буяльського, але Віталій не зміг втримати м'яч. Тепер володіння за Янг Бойз.
50'
Опенда пройшов в штрафний Динамо сам та змусив захисників вибивати в аут, щоб не було небезпеки. Тепер буде кутовий.
46'
Свисток
Розпочався другий тайм нашого матчу.
Вцілому, можна відмітити, що наші суперники виглядали сильнішими в першому таймі. В них краще вдавалися комбінації в атаці, проте було й кілька провалів в обороні. Побачимо, як Динамо використає досвід гри в першому таймі вже під час другої 45-хвилинки.
45+2'
Свисток
Перша половина гри завершена. На останніх секундах Сидорчук мав шанс пробити по воротах Янг Бойз з межі штрафного, але голкіпер легко справився.
45'
Тим часом, арбітр додає одну хвилину до першого тайму зустрічі.
44'
Опасный момент
Трохи наварили зараз швейцарці. Захисник ледь не зрізав м'яч у ворота, віддаючи пас назад. Буде кутовий для киян.
40'
Шапаренко прорвався сам правим флангом та був готовий прострілювати в центр. Однак, голкіпер на виході грає кришталево чисто та вибиває в аут.
36'
Желтая карточка
Фон Бальмоос отримує жовту картку за грубий фол проти Вербіча. Буде штрафний для Динамо з 20 метрів.
34'
Динамівці пробують атакувати флангами, але захист суперника дуже стійкий. Поки без значних успіхів.
30'
І знову Кангва. Тепер вже форвард намагався прийняти ігровий снаряд на межі воротарського. Йому заважає це зробити Попов.
28'
Опасный момент
Бущан витягує! Як небезпечно! Кангва переправляв м'яч у ворота п'яткою після пасу врозріз з глибини. Геогрій відбив круглого прямо з ближньго кута!
24'
Буяльський вирвався вперед та намагався віддати на Циганкова в напівфланг. Один з захисників прочитав це та перехопив.
20'
Янг Бойз продовжує атакувати, проте, без особливих успіхів. Клуб намагається комбінувати в центрі, але кияни не дозволяють пройти далі.
16'
Опасный момент
Небезпечно! Вінгер швейцарців завдав удару по воротах Бущана, перебуваючи на межі штрафного. М'яч заблоковано - буде кутовий.
12'
Під пресингом Вербіч не знаходить варіантів просування вперед та віддає назад на Караваєва. Непогано тиснуть зараз швейцарці.
8'
Кияни намагаються знайти слабкі сторони суперника. Підопічні Луческу намагаються виходити в атаку через короткий пас, і це поки вдається.
4'
Динамівці комбінували в центрі поля та спробували підійти до воріт суперника силами Шапаренка та Циганкова. Поки що нічого небезпечного.
Щойно пролунав стартовий свисток! Наш матч розпочато!
Инфо
Вже відомий склад Динамо на гру: Бущан, Караваєв, Попов, Забарний, Кендзьора, Сидорчук, Шапаренко, Буяльський, Вербіч, Циганков, Бєсєдін.
Доброго вечора, шановні читачі! Пропонуємо вашій увазі текстову трансляцію товариського матчу, в якому зустрінуться київське Динамо та швейцарський Янг Бойз.
Авторизуйтесь на сайте, для того, чтобы голосовать.
Комментарии(0)
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти

Последние матчи

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости футбола


Анонс матча Динамо - Янг Бойз 05.07.2022, Контрольные матчи клубов УПЛ и ПФЛ

Противостояние между командой Динамо (Киев) и командой Янг Бойз (Берн) будет проходить в рамках турнира по футболу: Контрольные матчи клубов УПЛ и ПФЛ 2022/2023.

Дата проведения матча: 05.07.2022
Время начала матча: 19:30

История предыдущих матчей

История противостояний между Динамо (Киев) и командой Янг Бойз (Берн):

Прошедший поединок между командами закончился ничьей. Столкновение Янг Бойз и Динамо в предыдущем футбольном матче 12.07.2023 закончилось со следующими результатом: 3:3 ничьей.

Для одержания победы тренеры команд разработали стратегии ведения игры, и после предыдущих поединков внесли тактические поправки в проведение атаки и защиты на поле.

Онлайн трансляцию матча Динамо - Янг Бойз можно посмотреть 05.07.2022 бесплатно в HD качестве на официальных источниках ТВ ресурсов или платных каналах, где транслируется футбол онлайн, в частности чемпионат Контрольные матчи клубов УПЛ и ПФЛ. Текстовую трансляцию матча Динамо - Янг Бойз, ход игры, статистику голов, результаты и счет можно наблюдать на нашем сайте, как с ПК, так и с мобильных платформ, Apple и Android, в режиме 24/7.

Информация о командах:

Команда хозяев

Название: Динамо (Киев)
Год основания Динамо (Киев): 1927
Страна: Украина
Тренер: Александр Шовковский

Прошедший поединок команды Динамо был сыгран против Полесье - 21.04.2024, в рамках чемпионата Премьер-лига 2023/2024 и закончился победой команды Динамо.

Команда гостей

Название: Янг Бойз (Берн)
Страна: Швейцария
Тренер: Адольф Гюттер

Предыдущий поединок команды Янг Бойз был сыгран против Винтертур - 21.04.2024, в рамках чемпионата Чемпионат Швейцарии 2023/2024 и закончился победой команды Янг Бойз.

Следите за результатами матча Динамо - Янг Бойз онлайн в режиме LIVE футбол, все данные статистики обновляются на протяжении матча на нашем сайте.

Другие анонсы матчей, расписание, турнирная таблица и результаты игр Контрольные матчи клубов УПЛ и ПФЛ и других чемпионатов также доступны онлайн на сайте в режиме 24/7.