Буяльський: Ми не знали, що робити перші 20-30 хвилин

24 апреля 2015, пятница. 01:07


Півзахисник київського "Динамо" Віталій Буяльський в ефірі каналу "Футбол 2" назвав причини поразки від "Фіорентини" (2:0) у матчі-відповіді чвертьфіналу Ліги Європи.

- Ми вийшли несконцентрованими, думали, що команда суперника буде контролювати м'яч і не буде так бігти вперед. Але "Фіорентина" почали грати в футбол, а ми не знали, що робити перші 20-30 хвилин. Тільки потім, принаймні, почали намагатися грати у футбол, але після видалення вдесятьох нам було важко.

- Це найскладніший матч у Лізі Європи для "Динамо"?

- Напевно, так. У нас не виходило атакувати, і в обороні ми грали не компактно. Але я думаю, що свої помилки ми виправимо. Досвід, який ми придбали в Лізі Європи, піде на користь всій команді.

- "Динамо" пропустило м'яч практично перед свистком на перерву. Чи говорив вам тренер змінити тактику на гру, щоб відігратися?

- Ні, коли ми пропустили гол, тренер сказав грати за схемою 4-4-1, яку ми награємо на тренуваннях. Так що особливо нічого не міняли, прагнули грати в свою гру, проте в меншості цього не виходило. Але нічого страшного.

- У "Динамо" був момент, коли Рибалка класно пробив з лівої ноги. Ви розуміли, що це єдиний шанс зрівняти рахунок і перевести гру в овертайм?

- Звичайно, ми знали, що навіть удесятьох ми зможемо створити хоча б один момент, щоб забити гол. Момент був, але ми не забили. Плюс ще був хороший кутовий, але реалізувати його не вийшло.

- Чи готова команда викластися в матчі з "Шахтарем"?

- Ми завжди будемо викладатися, неважливо, з ким граємо. У будь-якій грі будемо готові на 100%. Думаю, що матч у неділю покаже.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Читайте также

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости