ФК "Львів" отримав нового головного тренера

2 февраля 2012, четверг. 00:26


Як зазначалось раніше керівництвом футбольного клубу «Львів», його доля мала вирішитися 1 лютого цього року. І от на офіційній прес-конференції президент «левів» Ярослав Грисьо оголосив про подальшу долю львівського клубу і представив нового головного тренера команди та людей, які відповідатимуть за подальшу долю «Львова».

Если изображение не отображается, перейдите на обычную (мобильную) версию страницы

Наставником «синьо-золотих» призначено Володимира Журавчака. До тренерського штабу також увійшли Юрій Беньо, Роман Марич та Андрій Чіх. Це не чужі клубу та команді люди, які також є вихованцями львівського футболу, що було не менш важливим для керівництва клубу. Посаду директора клубу займатиме Василь Лебідь, спортивним директором призначено Ростислава Зарембу, а адміністративною діяльністю займатиметься Микола Лапко. Свої домашні поєдинки «леви» проводитимуть на орендованій у «Карпат» «Україні». Президент клубу разом із головним наставником команди, зважаючи на недавню невизначеність у клубі, спробували пролити світло на всю цю ситуацію.

Ярослав Грисьо, президент футбольного клубу «Львів»:

- На даний момент я не можу конкретно розказати вам, які цілі ми ставимо перед собою. Наше головне завдання – залишитися у першій лізі, а там побачимо. Від того, як команда зіграє друге коло залежатиме її подальша доля. Щодо спонсорів можу сказати, що є 4 інвестори, які на даний момент фінансують наш клуб, але це число ще буде змінюватися. Ми відкриті для всіх і не відмовимося від будь-якої допомоги. Ми співпрацюємо із футбольними клубами «Карпати» та «Скала» (Моршин) у плані оренди деяких гравців. Нам зараз не потрібні молоді та перспективні футболісти, нам потрібні досвідчені гравці, які вирішать поставлене нами завдання. Для нас кожна помилка – на грані провалу, тому ми не маємо на неї права. Я в подальшому займатимусь функціонуванням футбольної школи.

Робитиму все для того, щоб цей клуб існував. Головне – вірити у те, що робиш.

Володимир Журавчак, головний тренер футбольного клубу «Львів»:

- Перш за все, ви повинні розуміти, що чудес у футболі не буває. Ми робитимемо все можливе для того, щоб команда успішно дограла це коло чемпіонату і зберегла за собою прописку в першій лізі. Запрошуючи у команду футболістів, ми все-таки віддаватимемо перевагу вихованцям львівського футболу. Нам потрібні гравці, які будуть достойно захищати честь нашого клубу та рідного міста. Я не можу на даний момент назвати конкретні прізвища, адже гру багатьох футболістів ми ще не переглянули. На турнірі Е. Юста у нас буде така можливість. Також плануємо провести три збори до початку другої частини чемпіонату: перший вже 6-7 лютого у Винниках, наступний – в Закарпатті, і третій – напевно в Криму. Ми мало говоритимемо і багато працюватимемо. Набиратимемо очки, та чи вистачить їх для того, щоб залишитися у першій лізі – покаже час.




Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости