Матч «Карпати» - «Металіст» перенесено

14 марта 2007, среда. 17:59


Поєдинок 19-го туру Союз-Віктан Чемпіонату України з футболу «Карпати» - «Металіст», який мав відбутися 18-го березня, перенесений на пізніший термін. Причина такого рішення – неординарна епідеміологічна ситуація, що склалася у львівській команді. Про це у листі до ПФЛ України повідомляє завідувач відділення диспансеризації Львівського фізкультурного диспансеру М. Чухрій, який інформує, що вісьмом гравцям «Карпат» - Налєпі, Сучкову, Тимчишину, Лапку, Іщенку, Батісті, Женюху та Платону - поставлений діагноз гостра аденовірусна інфекція. Представники львівського клубу надали з цього приводу необхідні медичні довідки.

Зважаючи на форс-мажорну ситуацію, членами Бюро ПФЛ було прийняте рішення перенести цей матч на пізніший строк. Дату проведення цього поєдинку буде оголошено на черговому засіданні Бюро ПФЛ, яке відбудеться 20 березня.

Оскільки матч «Металіст» - «Карпати» був запланований до прямої телетрансляції телеканалом «Україна», найближчим часом буде прийняте рішення або щодо трансляції цього матчу в той день, коли він відбудеться, або про заміну цього матчу на трансляцію іншого поєдинку 19-го туру 18-го березня.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости