Контрольний матч. "Волинь" - "Динамо" (Тбілісі, Грузія) 1:2

30 января 2011, воскресенье. 20:21


У неділю, 30 січня, «Волинь» провела свій другий спаринг на зборах в Туреччині, суперником в якому виступило тбіліське «Динамо». Матч видався доволі цікавим і пройшов на високих швидкостях. Протягом усього поєдинку ігрова і територіальна ініціатива належала «Волині», динамівці ж грали переважно на контратаках. Втім, лучани мали відчутні проблеми з реалізацією гольових моментів й тому, попри достатньо кількість гарних нагод аби відзначитися, досягти бажаного вдалося лише одного разу.

Вже у дебюті поєдинку після пасу Герасимюка Євген Павлов з забійної позиції не влучив у ворота, а затим кіпер тбілісців випередив кількох гравців «Волині», котрі виходили на замикання після прострілу Пічкура. «Динамо» ж зуміло реалізувати свою першу атаку, коли на 12-й хвилині після подачі кутового м’яч влучив у руку Скобі і арбітр призначив пенальті, яке суперники упевнено реалізували.

Після голу хвилин на десять ініціатива перейшла до динамівців і Ндоє змушений був двічі рятувати свою команду після виходів сам на сам. «Волинь» могла відігратися на 32-й хвилині, коли після прострілу Пічкура з гарної позиції сильного удару по воротам завдавав Бутко, але у ціль не влучив. За п’ять хвилин вище воріт пробив і Сімінін, котрий непогано підключався до атак. І, зрештою, на 44-й хвилині Пічкур подав кутовий зліва, новачок Джоковіч, котрий перебуває на перегляді, скинув м’яч на Павлова і той вколотив шкіряного у сітку – гол!

Початок другого тайму, незважаючи на повну зміну складу, був повністю за «Волинню». На 49-й хвилині над «дев’яткою» пробив Бабир, затим захисники прийняли на себе два потужні удари Каблаша. А на 57-й хвилині після подачі Максимюка той же Каблаш пробивав головою в нижній кут, але воротар зумів витягнути цей м’яч. Тбілісці відповіли лише на 64-й хвилині, коли Неділько забрав складний удар з-за меж карного.

Й надалі гра проходила переважно в атаках лучан. На 66-й хвилині після кутового Бабир скинув м’яч на Приндету, але Віталій з 18-ти метрів пробив дещо вище воріт. За три хвилини він же бив головою після кутового у виконанні Максимюка – та знову вище. Неточними виявились і два потужні удари Каблаша з середньої дистанції. А наприкінці поєдинку «Динамо» провело ряд небезпечних контратак. У одній з них суперники пробили вище воріт метрів з п’ятнадцяти, а на 85-й хвилині після подачі штрафного Литовченко проскочив повз м’яч і хтось з нападників тбілісців головою спрямував шкіряного у порожні ворота – 1:2. Рахунок виявився незмінним до кінця зустрічі.

Склад «Волині» у звітному матчі був наступним: Ндоє (Неділько, 46; Литовченко, 73; Сослюк, 86), Сімінін (Чоколіч, 46), Джоковіч (Омоко, 46), Карковський (Гальчук, 46), Гринченко (Приндета, 46), Скоба (Зозуля, 46), Стевич (Каблаш, 46), Бутко (Гошкодеря, 46; Решко, 86), Герасимюк (Максимюк, 46), Пічкур (Карасюк, 46; Годований, 74), Павлов (Бабир, 46)

Наступний матч «Волинь» проведе у середу, 2 лютого, проти гданської «Лехії».





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости