Контрольний матч. "Волинь" - "Актобе" (Казахстан) 1:0

17 января 2012, вторник. 19:28


У вівторок, 17 січня, «Волинь» провела свій другий контрольний матч на зборах в Туреччині. На цей раз суперником луцького клубу стала третя команда Казахстану за підсумками минулого сезону – «Актобе» з однойменного міста. Зауважимо також, що свого часу у цій команді пограло чимало колишніх футболістів луцької команди.

Тренерський штаб «Волині», як і попереднього разу, з метою максимально переглянути можливості гравців, задіяв у двох таймах два різні склади. Разом з тим, не зміг взяти участі у грі македонський захисник Ванче Шиков, котрий одержав ушкодження на одному з тренувань.

Дебют поєдинку видався не надто багатим на події – суперники приглядалися один до одного й не форсували подій. Та згодом волиняни додали в швидкості й провели кілька непоганих атак на ворота «Актобе». Найгостріший момент трапився, коли Герасимюк довгим пасом метрів на тридцять віддав точну передачу на Пищура, той прийняв м'яч на груди і вийшов на побачення з голкіпером, але воротар суперника зумів перехопити шкіряного.

Надалі ж до завершення тайму ініціативою у матчі володіли футболісти «Волині», але матеріалізувати свою перевагу у голи їм так і не вдалося. Незважаючи на активну гру на флангах у виконанні Єременка та Пічкура й постійні подачі у карний майданчик, пробити захист казахів нашій команді не таланило.

Не змінилася ситуація й після відпочинку – гра, переважно, проходила поблизу воріт «Актобе». У цей час не зумів реалізувати дві стовідсоткові нагоди для взяття воріт Лопес, а ще раз із забійної позиції не вдалося досягти успіху Пилипчуку. Зрештою, на 74-й хвилині після чергової подачі Пилипчука у штрафний майданчик Гобер виграв верхову боротьбу у оборонців і ударом головою вколотив м'яч прямо під поперечину – гол!

У останню п’ятнадцятихвилинку гри мав забивати Бабир, але з лінії воротарського пробив вище воріт. Затим Савіч обіграв двох захисників, вийшов сам на сам з голкіпером і розпочав обігравати останнього, але втратив м’яч. Уже на останніх хвилинах непоганий момент був у Майкона, але цього разу бразильському нападнику теж не пощастило.

У підсумку – друга поспіль перемога «Волині» з рахунком 1:0. Наступний спаринг лучани зіграють у четвер, 19 січня, проти російського клубу «Факел» (Воронеж).

«Волинь – «Актобе» (Актобе, Казахстан) 1:0 (0:0)

«Волинь»: Неділько (Літовченко, 46), Леандро (Кравченко,46), Шандрук (Ізворану, 46), Масло (Дручик, 46), Планіч (Сімінін, 46), Єременко (Бабир, 60), Еду (Лопес, 46), Герасимюк (Гобер, 46), Пічкур (Пилипчук, 46), Пищур (М.Олівейра, 46), Шумахер (Савіч , 46)

Гол: Гобер (74)





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости