Анатолій Дем'яненко: "Є лінії, які потрібно посилювати"

22 января 2012, воскресенье. 09:42


У суботу, відразу після повернення «Волині» з першого тренувального збору головний тренер лучан Анатолій Дем’яненко прокоментував результати проведеної роботи та поділився планами на майбутнє команди.

- Анатолій Васильович, як пройшов перший збір? Чи залишились задоволеними командою?

- В принципі задоволений. На жаль, не обійшлось і без неприємностей. Деякі гравці отримали травми – і це дуже погано. Головним нашим завданням на даному етапі було познайомитись ближче з хлопцями, дізнатися що і як, психологічний стан кожного і побачити хто на що здатен.

- Чи визначились для себе з можливостями гравців і чи відзначили когось, як найреальнішого претендента в основний склад?

- Звичайно, що у мене вже є деякі думки з приводу цього. Але я не хочу про це зараз говорити. Нехай це поки буде секретом.

- Якщо говорити про лінії команди, яка ланка потребує першочергового посилення і чи маєте якісь кандидатури на ці місця?

- Звичайно, що є лінії, які потрібно посилювати і міняти, але я не хочу поки про це говорити конкретно. Про таке поки розповідати не буду. Це були десятиденні збори, головним завданням яких було подивитись хто і як виглядає. Взнати потенціал кожного.

- Який з проведених спарингів особисто вам сподобався найбільше?

- Мені дуже сподобався другий тайм з «Актобе». Ми мали досить непогані моменти, шкода, що не реалізували їх. Не сподобалась остання гра, яку ми програли. Звичайно, на фоні навантажень, щоденні тренування та матчі дали про себе знати. Тому є над чим думати і працювати.

- Над чим будете працювати на наступному тренувальному зборі?

- За планом на наступний збір ми вилітаємо 25-го січня. Поки ж у команди буде три дні відпочинку. На другому зборі ми пробудемо вже не десять днів, а два тижні. Там вже я більше зможу подивитись і визначитись. Хоча я й так побачив хто на що здатен і хто дійсно хоче грати у футбол, яке у гравців мислення, фізичні та психологічні кондиції.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости