"Карпати" провели "двосторонку"

10 февраля 2012, пятница. 18:55


Сьогоднішнє тренування підопічні Володимира Шарана провели у режимі двосторонньої гри – команда поділилася на «червоних» та «зелених». Гра складалася з чотирьох таймів, які тривали по 15 хвилин. Відбувся матч на стадіоні «Україна», поле якого було цілком придатне до гри.

Володимир Шаран взяв на себе функції головного арбітра і не лише вказував на порушення правил, але й підказував своїм гравцям. Загалом «Карпати» провели доволі цікавий матч, який закінчився бойовою нічиєю. Рахунок відкрив Андрій Ткачук, який підловив кіпера, пробивши з 40-а метрів.

Невдовзі Ерік та Михайло Кополовець вивели «зелених» вперед. Цікаво, що гол Кополовця нагадував той, який він забив у ворота дортмундської «Боруссії». Але перемогти «зеленим» не вдалося. За кілька секунд до фінального свистка Володимир Костевич увігнав м’яча в «дев’ятку». Кількість голів могла бути й більшою, але Ерік влучив в поперечку, а Батіста у штангу.

Нагадаємо, що команда продовжить заняття у Львові до неділі, 12-го лютого, після чого візьме курс на Туреччину, де відбудуться другі навчально-тренувальні збори.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости