Артем Федецький: "Відвертої розмови з Шараном не було"

17 марта 2012, суббота. 12:12


Захисник львівських «Карпат» зауважив, що рветься в бій, аби допомогти своїй команді повернути стабільність у чемпіонаті.

— Артеме, передусім попрошу вас прокоментувати підсумок жеребкування чвертьфіналу Кубка України для «Карпат».

— Вважаю жереб цілком прийнятним, адже окрім «Шахтаря», який, будемо відверті, дещо вищий за своїм рівнем, з усіма іншими суперниками грати можна. Тим паче, ми прийматимемо «Чорноморець» удома, тому вірю, що подужати одеський бар’єр нам до снаги.

— Чи була вже якась реакція з боку Олега Блохіна після вашого повернення до основного складу «Карпат»?

— Якщо ви про телефонні дзвінки від нього чи представників тренерського штабу збірної, то їх не було. Зізнаюсь, я їх і не чекав, оскільки сподіваюся на них уже тоді, коли мене знову викличуть до табору головної команди країни. Я дуже цього прагну і розумію, що наразі все залежатиме від мене. От коли заслужу своєю грою, тоді, переконаний, і Олег Блохін це відзначить.

— Влітку у вас закінчується орендна угода в «Карпатах». Не остерігаєтеся того, що знову може виникнути оця катавасія з продовженням угоди?

— Знаєте, загадувати так далеко на майбутнє мені не хотілося б, оскільки робити це в моїй ситуації, погодьтесь, недоречно. Поки існує лише моє бажання залишитися у Львові, а як воно вийде — побачимо вже влітку.

— Зважаючи на прогалини під час тренувальних зборів, чи можлива ваша поява на полі в понеділковому матчі «Металіст» — «Карпати»?

— Хоч як би це банально звучало, все залежатиме від рішення тренера. Я ж у свою чергу рвуся в бій — все-таки «Карпати» наразі опинилися в дуже невтішній для себе ситуації, й мені дуже хочеться допомогти колективу вибратися з цієї «ями». Якщо ж говорити про результати команди навесні, то пояснення поразці в Луганську знайти відверто складно всім. Зазначу лише, що мені, як і партнерам, боляче було сприймати оті 1:5. А щодо поєдинку проти «Таврії», то мені здається, що наша команда дуже добре грала до 60-ї хвилини, проте зарано повірила у свій успіх.

— Лише в середу ви провели перше тренування з основним складом «Карпат» після «перемир’я». Гадаю, встигли відверто поспілкуватися й із головним тренером команди…

— Насправді якихось душевних діалогів сам на сам не було. Ми поспілкувалися з Володимиром Шараном, але все сказане стосувалося передусім тренувальних моментів. Загалом, звичний робочий процес між тренером і підопічним.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости