Відбулись зміни на тренерських містках молодіжної та юнацької команд "Карпат"

19 сентября 2013, четверг. 22:43


Андрій Купцов, який працював старшим тренером першої команди "Карпат", прийняв молодіжку "зелено-білих", а 19-річних футболістів відтепер тренуватиме Ігор Йовічевіч, який раніше був наставником команди U-21. Також хорватському спеціалісту будуть підпорядковані ще й команди U-16 та U-17.

"Починати завжди важко, але добре те, що не потрібно нічого ламати, можливо, десь відкоригувати. Переді мною молоді хлопці, в яких є перспектива. Все інше буде видно в процесі роботи. Більшість дублерів я знаю, адже не раз бував на тренуваннях та відвідував матчі. Крім того постійно був на зв’язку з Ігорем Йовічевічем та Романом Зубом", – сказав Купцов.

"Новину я сприйняв відповідально і дуже серйозно. Я свідомий, що мені доручили найцінніше – наше майбутнє покоління, в якого є величезний потенціал. Увесь тренерський штаб, який працював зі мною в молодіжній команді, тепер працюватиме з юнаками. Ми зробимо все для того, щоб в наших юнаків підвищилася самовіддача, зросло бажання. Ми маємо працювати ще краще, ніж працювали з дублем.

Окрім юніорів, мені будуть підпорядковані дитячі карпатівські команди U-16 та U-17. Ми будемо працювати за однією системою, я керуватиму процесом. Має бути один принцип, щоб гравцям було легше в майбутньому. Ми маємо зробити все для того, щоб коли юніори доростуть до рівня основи, вони були готовими і відповідали вимогам вищої ліги", - сказав Йовічевіч.

"Структурні зміни в клубі – це наслідок вибраної нами стратегії підготовки молодіжних команд. Ігор Йовічевіч та Роман Зуб дуже плідно попрацювали з дублем, тож ми вирішили довірити їм підготовку наших юнаків, а це не менш відповідальна робота. Натомість, Андрій Купцов прагнув до самостійної роботи, тож ми вирішили довірити йому молодіжну команду. Я вважаю, що це правильні рішення, які в майбутньому неодмінно принесуть свої результати", - додав головний тренер "левів" Олександр Севідов.

Нагадаємо також, що 9-го вересня директором департаменту футболу ФК "Карпати" було призначено Станіслава Кочубинського. У відомстві Станіслава Олександровича молодіжна і юніорська команди клубу, а також "зелено-білі" СДЮШОР та Академія футболу.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости