Ільющенков: Вірив, що рано чи пізно отримаю шанс і вийду на поле в матчі Прем’єр-ліги

17 октября 2013, четверг. 23:21


Голкіпер Карпат Олександр Ільющенков розповів про свої перші кроки в футболі, та про свою гру і перебування у складі "біло-зелених".

"Взагалі, у футбол я прийшов як захисник. Але то був дитячий футбол; одного разу не прийшов воротар і тренер поставив мене у ворота. Згодом я почав проситися в поле, хотів забивати голи, але тренер сказав, що це моє місце".

"У час коли я не грав в основі, то в оренду не просився. Справа в тому, що перехід до команди Прем’єр-ліги – це моя мрія. Тому я не хотів повертатися туди, звідки прийшов. Я вірив, що рано чи пізно отримаю шанс і вийду на поле в матчі Прем’єр-ліги. Щастить зі штангами? Я чесно з ними нічого не робив. Так просто виходить, але й самому цікаво. За ті кілька матчів, що я провів у вищій лізі, мене вже сім разів рятував каркас воріт".

"Мій кумир – Ігор Акінфеєв з московського ЦСКА. За його грою дивлюся з насолодою. В Україні також є багато сильних воротарів, найбільше мені подобається Олександр Шовковський. У кожного воротаря свій стиль гри. Хтось кричить на захисників, аж розривається. Я так не роблю. Намагаюся підказувати спокійно, крики – то не для мене. Зрештою, з воротарями у мене чудове порозуміння", - додав Ільющенков.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Читайте также

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости