Відбулося чергове засідання Бюро ПФЛ України

12 сентября 2007, среда. 08:54


ФК «Металург» (Донецьк) направив до Експертної комісії ФФУ подання щодо невилучення футболіста «Таврії» Кутарби на 90+3 хвилині матчу 8-го туру «Біола Чемпіонату України з футболу» «Таврія» - «Металург» (Донецьк). Експертна комісія ФФУ визнала, що арбітр матчу Шебек помилився, не вилучивши Кутарбу. Відтак, керуючись рішенням Експертної комісії ФФУ, Бюро ПФЛ вирішило відсторонити Кутарбу від участі у змаганнях на три матчі.

Бюро ПФЛ задовольнило клопотання маркетингового партнера ПФЛ «Медіа Спорт Промоушен» щодо зміни 22-го вересня часу початку матчів 10-го туру чемпіонату «Таврія» - «Динамо» з 19.00 на 17.00 та «Ворскла» - «Карпати» з 17.00 на 19.00.

За скандування вболівальниками «Дніпра» образливих висловів на адресу арбітра під час матчу 8-го туру чемпіонату «Ворскла» - «Дніпро», дніпропетровський клуб покараний на 500 умовних одиниць.

За образливі вислови віце-президента дніпродзержинської «Сталі» Колючого на адресу арбітра після закінчення матчу 9-го туру першості команд першої ліги «Сталь» (Дніпродзержинськ) – «Іллічівець», дніпродзержинський клуб покараний на 1000 умовних одиниць.

Рішенням Бюро ПФЛ «ФК Харків» до 14-го вересня зобов’язаний розрахуватися з ЦСКА за перехід до «Харкова» футболіста Піхура.

За незабезпечення громадського порядку на стадіоні «Рух» під час матчу 10-го туру першості команд першої ліги «Прикарпаття» - «Волинь», івано-франківський клуб покараний на 900 умовних одиниць.

Футболіста «Явора» Охрименка, вилученого у матчі 7-го туру першості команд другої ліги «Явір» - «ФК Полтава», відсторонено від участі у змаганнях на три матчі.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости