ФФУ відповіла "Шахтарю"

21 июля 2008, понедельник. 16:04


ФФУ, дотримуючись європейських стандартів і традицій, здійснює свою діяльність виключно на демократичних засадах управління національним футболом.

ФФУ сповідує та заохочує демократичні принципи взаємовідносин між усіма без винятку суб’єктами футбольного життя країни, незалежно від їхніх титулів і рівня спортивних досягнень.

ФФУ жодним чином не ставить під сумнів право ФК «Шахтар», як і будь-якого іншого клубу мати свою власну точку зору з приводу різних ситуацій, що впливають на авторитет українського футболу.

ФФУ залишає таке право і за собою, принципово не сприймаючи мови ультиматумів, ігнорування правил статутної субординації та корпоративної етики.

ФФУ не бачить предмету конфлікту в офіційній заяві ФК «Шахтар» і висловлює сподівання, що нормальний режим проведення чергового чемпіонату України не буде заручником амбіцій однієї персони, щодо якої Виконкомом федерації прийнято відповідне дисциплінарне рішення.

ФФУ і надалі вестиме безкомпромісну боротьбу за очищення футбольного середовища країни від одіозних осіб та явищ, які завдають шкоди його репутації в очах мільйонів уболівальників.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости