Реакция Комитета ФФУ по этике и честной игре на резонансное выступление Сироты

23 января 2010, суббота. 10:49


Вслед за громкими заявлениями президента Премьер-лиги Виталия Данилова об известных ему фактах и схемах коррупционных действий в отечественном футболе, о противоправных деяниях, но уже в ПФЛ, поведал ее бывший глава Святослав Сирота. На резонансный спич Сироты мгновенно отреагировал Комитет ФФУ по этике и честной игре.

Предлагаем вашему вниманию текст письма, направленного исполняющему обязанности президента Профессиональной футбольной лиги Николаю Лавренко за подписью руководителя Комитета Игоря Кочетова:

В.о.президента Професіональної

футбольної Ліги України

п. Лавренку М.М.

Шановний Миколо Миколайовичу !

22 січня 2010 р. у багатьох інтернет виданнях та ЗМІ з’явилася інформація про резонансний виступ відстороненого від обов’язків президента ПФЛ України Сироти С.А. на засіданні її Центральної Ради. Зокрема, повідомлялося, що Сирота С.А. поінформував членів ЦР ПФЛ про те, що в діяльності організації мали та мають місце ознаки протиправних дій, які підпадають під статті Кримінального Кодексу України.

Враховуючи вищенаведене, Комітет ФФУ з етики і чесної гри вважає за доцільне офіційно звернутися до правоохоронних органів України щодо надання правової оцінки названих Сиротою С.А. фактів вчинення можливих протиправних дій з боку посадових осіб ПФЛ України.

Крім того, просимо Вас направити до Комітету ФФУ з етики і чесної гри наявні матеріали щодо розгляду Дисциплінарним комітетом ПФЛ питань про накладання дисциплінарних санкцій на гравців ПФК «Александрія» Сироту Михайла, вилученого з поля за удар арбітра у матчі між командами ФК «Волинь» – ПФК «Олександрія» (травень 2009 р.) та Козаченка Дмитра, який у матчі ФК «Закарпаття» – ПФК «Олександрія» (червень 2009 р.), після матчу вдарив одного з керівників ФК «Закарпаття», що призвело до безладдя на стадіоні.

Також просимо повідомити про можливо відомі Вам корупційні дії співробітників ПФЛ, які можливо мали місце при розгляді вищезазначених справ на даних гравців.

З повагою,

Голова Комітету Кочетов І.М.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости