Україна - Сенегал - 1:1 (пен - 1:3). Післяматчева прес-конференція Олександра Петракова

10 июня 2015, среда. 18:34


Головний тренер збірної України до 20 років Олександр Петраков прокоментував матч 1/8 фіналу ЧС-2015 проти Сенегалу (1:1, пен - 1:3).

"Досить важко по гарячих слідах говорити про цю зустріч", – зазначив тренер на післяматчевій прес-конференції. – "Ми дуже хотіли пройти в наступний раунд, віддали для цього всі сили, однак в підсумку були змушені поступитися. Я дуже розчарований.

Це була суперечка двох приблизно рівних за класом команд. Ми шукали щастя біля чужих воріт – і протягом основного часу, й протягом додаткового, але, на жаль, змогли втілити в гол лише одну атаку. Що ж, це футбол. Врешті-решт переможця мала виявити серія 11-метрових, і в них пощастило іншій команді. Везіння теж потрібно заслужити… У вирішальну мить мої хлопці не впоралися з хвилюванням. На тренуванні вони прекрасно виконували пенальті, а тут реалізували один із чотирьох. Психологія…

Я закінчую працювати з цією чудовою командою, яку прийняв п’ять років тому, і з якою разом ми так багато пережили. Багато хто з неї тепер гратиме в "молодіжці". Моя ж тренерська кар’єра не закінчується. Сподіваюся, що я ще зможу пробитися на першість планети. Але вже з іншими футболістами.

Ми дякуємо організаторам за гостинність. Дякуємо нашим співвітчизникам, що підтримували збірну тут протягом всього турніру. Дуже сподобалося, як нас приймали в Новій Зеландії. Дуже не хотілося залишати цю країну й цей чемпіонат передчасно".





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Читайте также

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости