Ерік Кантона: "Ми на 100% готові до матчу з українцями"

10 июня 2009, среда. 14:24


За результатом виступу збірної України у кваліфікаційному турнірі Кубку світу з пляжного футболу наша команда в 1/8 фіналу зустрінеться з підопічними Еріка Кантони - видатного французького футболіста, в минулому гравця англійського клубу «Манчестер Юнайтед». В 2005 році саме під його керівництвом збірна Франції виграла перший турнір Кубку Світу ФІФА з пляжного футболу.

9 червня під час матчу збірної України та Італії містер Кантона дуже уважно спостерігав за грою збірної України. Після чого поділився з представником Асоціації пляжного футболу України своїми думками:

«Ми заздалегідь розраховували, що в 1/8 фіналу ми зустрінемось або з українцями, або з італійцями. Тому я не міг пропустити цей матч. Матч показав, що суперники були рівними на полі, але індивідуальна майстерність деяких гравців збірної Італії вища ніж у українців.

Проте команда України завжди у своїй грі демонструє високу волю до перемоги та бійцівський характер. Гра Вашої команди досить організована. Тому ми будемо грати дуже і дуже уважно.

Ми на 100% готові до матчу з українцями, обов’язково ставимо завдання перед своїми гравцями попасти в Дубаї, але в наших думках остається результат фінального матчу Кубку Європи 2007 року де ми поступилися (прим. Авт. Україна – Франція 3:0). »





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости