Олексій Савченко подарував "Десну" міській владі та меру Чернігова

1 декабря 2008, понедельник. 09:28


30 листопада в програмі ТРК Україна «Футбольний уїк-енд» в прямому ефірі президент ФК "Десна-Партнер" Олексій Савченко заявив про те, що змушений припинити футбольну діяльність і покинути посаду президента ФК "Десна" у зв'язку із рішенням Федерації футболу України.

— Я підкоряюся пропозиції ФФУ відсторонити мене від футбольної діяльності — сказав Олексій Савченко. Однак зазначив, що повернеться у футбол, коли стануть зрозумілими правила чесної гри.

На запитання ведучого, чи зможе Олексій Савченко у прямому ефірі назвати імена суддів, про яких говорив на своїй резонансній прес-конференції, президент «Десни» відповів, що зробить це у разі потреби перед відповідними компетентними органами.

Він також заявив, що дарує футбольний клуб «Десна» меру Чернігова та міським депутатам.

— Я не допущу, щоб футбол у Чернігові перестав існувати. Я вирішив подарувати клуб міським депутатам та меру міста — відзначив пан Савченко. Він також додав, що в цьому його підтримує партнер по клубу.

— Півтора роки тому я придбав клуб без матеріальної бази. Сьогодні у клуба нормальна матеріально-технічна база, і ми абсолютно безкоштовно даруємо клуб міській владі, яка неодноразово заявляла, що футбол для неї є — приоритетнім напрямком діяльності — підкреслив Олексій Савченко.

Нагадаємо, що Олексій Савченко став президентом ФК "Десна" у серпні 2007 року. До його приходу клуб перебував на межі банкрутства. "Десна" знаходилася в кінці турнірної таблиці. Після приходу Олексія Савченко борги клубу були погашені. Команді були створені весь умови для тренування та проведення матчів. У результаті, за підсумками сезону 2007-2008 р. «Десна» зайняла 4 місце серед команд першої ліги.

У жовтні 2008 пан Савченко заявив, що після підписання президентами клубів першої ліги Меморандуму чесної гри він звільнив директора й тренера, які мали відношення до стимулювання суддів. За заявою Савченка, "Десна" єдиний клуб першої ліги, котрий не стимулює суддів, і це вплинуло на місце «Десни» в турнірній таблиці ліги. Після цієї заяви Десна» провела серію з 5 переможних матчів і зуміла відновити свої позиції в чемпіонаті.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Читайте также

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости